2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست
دقیقا عزیزم، وقتی همسرم اشتیاق منو برای بحثهای  دینی میبینه بیشتر تشویقم میکنه وگاهی در م ...

احسنت احسنت 

ان شاءالله در آینده ای نزدیک همسرانمان هم گروهی داشته باشند،البته همسر ما مدیریت کنه 📿

الله اکبر شما چقدر امروز مارو خندوندید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
به نظرم ههمنجورکه فرشته جون گفتن با اعمالمون نشونشون بدیم حالا گاهی هم بگیم ولی نه دستوری که ازمون ع ...

احسنت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حجاب رو دوست دارم‌. تا الان هم نگهداشتم. اما یه وقتایی امتحانای زندگی سخت میشه. گاهی با زبون بی ز ...

به این فکر کن که با حجابت باعث می شی چند نفر به گناه کشیده نشه خدا و اهل بیت ازت راضی باشن و اون دنیا در مقابل خانوم فاطمه الزهرا س سربلندی عزیزم 🌹💕

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
به نظرم بهداشت و پوشش مناسب خوب هست. قبلا خیلی به ست بودن لباس و غیره اهمیت میدادم. اما ارامشی نبود. ...

عزیزم منظور ست بودن لباس نیست .

منظور مرتب بودن وتمیزبودن و یک حجاب زیباست .

بعضی خانومهای باحجاب رو دیدی چقدر شیک و جذابن؟

آدم لذت میبره از  دیدن حجاب زیباشون .

حتما لازم نیست طبق مد باشی  

من خودمم رو مد نیستم 

میتونی با لباسایی ک داری  خوشگل و باسلیقه حجاب بگیری 😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم منظور ست بودن لباس نیست . منظور مرتب بودن وتمیزبودن و یک حجاب زیباست . بعضی خانومهای باحجاب ...

احسنت دخترخوبم

به نظرم ههمنجورکه فرشته جون گفتن با اعمالمون نشونشون بدیم حالا گاهی هم بگیم ولی نه دستوری که ازمون ع ...

محیط بد و دوستان بد اثرشون خیلی بیشتر از رفتارهای ما تو خانواده هست کاش امامون زودتر بیان تا همه چی از ریشه درست بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شما باید تشویق رفتاری کنید!تشویق رفتاری و احساسی وازاین راه کم کم به تشویق گفتاری برسید  نه ای ...

عزیزم کاملا حرفتون روحسابه ، حقیقتش من روی یکی از دوستانم تقریبا در حال نتیجه ن از نماز دعا قران صبوری و جوابی ک از اینها در زندگیم گرفتم گفتم و از برخورد با طمانینه و آرامش ، اونقد ک دوستم دعاهاش رو شروع کرده واز تاثیرات وارامش مثبتش برام میگه خداروشکر.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
به این فکر کن که با حجابت باعث می شی چند نفر به گناه کشیده نشه خدا و اهل بیت ازت راضی باشن و اون دنی ...

ان شاالله

توکل برخدا

الحمدلله منم تقریبا مقایسه نمیکنم خیلی کم تو ذهنم میاد اونم بیشتر به خاطر شرایط زندگی اطرافیانه و وق ...

به نظر من مقایسه زندگی آدمو نابود میکنه

مشکل ما اینه که مشکلات زندگیمون رو میبینیم و این باعث میشه خوبی ها رو نبینیم .میایم غلط ترین کار ممکن رو انجام میدیم باطن زندگی خودمون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه میکنیم ما که از باطن زندگی دیگران خبر نداریم مطمئن باش اونا هم مشکلات خاص خودشون رو دارن و زندگی همه گل و بلبل نیس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
خوب پس چیکارشون کنم خدا ازم نمیپرسه چرا هیچی نگفتی بهشون؟

تشویق رفتاری و احساسی و سپس گفتاری 

جلسه ی بعد یاد آوری کنید بیشتر بحث کنیم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792