2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست

یه سوال دیگه سادات جان

اینکه من الان بدون اجازه شوهرم اینجام گناه محسوب میشه؟ آخه میدونم اگه بگم به هیچ عنوان اجازه نمیده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نباید اجبار کرد باید تشویق کرد ان شاءالله جلسه ی بعد حتما یاداوری کنید راهکار بدیم

منم خیلی وقته در نظر دارم برای دختر بچه های فامیل جایزه قرار بدم. بگم هرکس نمازاش رو اول وقت و مرتب بخونه هر هفته جایزه کوچیکی میدم 🙈 ان شاء الله که بتونم عملیش کنم

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه ویژگی های خوبش رو پر رنگ می کنم برای خودم تا بقیه ویژگی ها کم رنگ تر بشه مثلا وقتی به صورتش ...

ای دختر شلوغ📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

من شنیدم با اعمال و رفتار  وکردار خودمون باید تاثیر بذاریم رو بقیه  نه  با فقط حرف وگفتن  وتذکر ...

تاخوبها خوبتر نشوند بدها خوب نمیشنوند.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
نمیشه که عزیزترین کسمه سادات جان اما خداییش اصلا بحث نمیکنه سر این قضیه فقط اعتقادات خودش رو داره

ان شاءالله به جمع شما اضافه خواهند شد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
شما سعی کنید در کنار رعایت حجاب شیک بودن و معطر بودن و زیبا بودن رو هم رعایت کنید ولی طوری نباشه که ...

به نظرم بهداشت و پوشش مناسب خوب هست. قبلا خیلی به ست بودن لباس و غیره اهمیت میدادم. اما ارامشی نبود. آرامش جای دیگه هست.

برا مورد اول، بعد یه دور بلند مدت فشار روحی و جسمی، دچار ضعف جسمی و روحی شدم. با طب اسلامی خیلی بهتر شدم. اما کامل خیر. فشار کار باعث میشه بداخلاق بشم. خب اطرافیان توقع دارند.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
آخه موضوع اینه که به بچه ها تا یه سنی میشه امر کرد دختری که بیست سالشه خودش باید به این نتیجه برسه و ...

خوب پس چیکارشون کنم خدا ازم نمیپرسه چرا هیچی نگفتی بهشون؟

ان شاءالله به جمع شما اضافه خواهند شد

انشاءالله واقعا برا آخرتش نگرانم خیلی😔😔😔

خیلی عالیه احسنت  حرف های دیگران اصلا نباید مهم باشه

دقیقا عزیزم، وقتی همسرم اشتیاق منو برای بحثهای دینی میبینه بیشتر تشویقم میکنه وگاهی در مورد تاپیک هامون باهاش حرف میزنم جوری ک خودش هم بفکر میره .

الحمدلله منم تقریبا مقایسه نمیکنم خیلی کم تو ذهنم میاد اونم بیشتر به خاطر شرایط زندگی اطرافیانه و وقتی میاد تو ذهنم استعفرالله میگم و به رضای خدا و هدفم فکر میکنم که به خاطر اونها این مدل زندگی رو انتخاب کردم و داشتن تجملات تو زندگیم باعث میشه به هدفم نرسم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما تو جلسه قبلی گفتین من به دخترا هیچی نگم و گیر ندم بهشون برا نماز و حجاب ولی تو قرآن و احادیث توص ...

شما باید تشویق رفتاری کنید!تشویق رفتاری و احساسی وازاین راه کم کم به تشویق گفتاری برسید 

نه اینکه در همان وهله ی اول بگید دخترم نمازتو‌شروع کن 

آخه موضوع اینه که به بچه ها تا یه سنی میشه امر کرد دختری که بیست سالشه خودش باید به این نتیجه برسه و ...

دقیقا👌

سعی کنید بادختراتون رابطه ی عاطفی نزدیک برقرارکنین،مثل من و مامانم حس رفاقتی که بینمون هست رو با دنیا عوضش نمیکنم ،

البته بارعایت کامل احترام،مامانم یه جوری بامن رفتارمیکنن که حس ارزشمندی به من دادن وهم خیلی باهاشون راحتم 😍اصلا به دخترای جوونتون، گیر ندین به هیچ وجه فقط با آرامش ومحبت...مطمئن باشین جذبتون میشن😉

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
شما باید تشویق رفتاری کنید!تشویق رفتاری و احساسی وازاین راه کم کم به تشویق گفتاری برسید  نه ای ...

چشم امیدوارم روشون اثر بزاره

من شنیدم با اعمال و رفتار  وکردار خودمون باید تاثیر بذاریم رو بقیه  نه  با فقط حرف وگ ...

من هم اطرافم هستم. اما دیدم خلق خوش روشون خیلی اثر داره.

خوب پس چیکارشون کنم خدا ازم نمیپرسه چرا هیچی نگفتی بهشون؟

به نظرم ههمنجورکه فرشته جون گفتن با اعمالمون نشونشون بدیم حالا گاهی هم بگیم ولی نه دستوری که ازمون عصبانی بشن ..در هر صورت وظیفه ما امر کردن به معروفه اجبار کردنشون وظیفه مانیست 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792