2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست
دوسدارم خیلی سخنور باشم مثل این خانم مجلسیا🤭 که فقط یه جمله پرررمعنا ب طرف بگم و تمام...! که خیلی ر ...

الله اکبر 

خندمون اومد دختر بانمک

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
انسان همیشه تقاضا داشته چه مادی چه معنوی!انسان از اساس آفرینشش؛طوری بوده که وابسته باشه و همیشه درحا ...

شما تو جلسه قبلی گفتین من به دخترا هیچی نگم و گیر ندم بهشون برا نماز و حجاب ولی تو قرآن و احادیث توصیه شده به اینکه به بچه هاتون امر کنید برا عبادت من اگه چیزی نگم گناه نکردم؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌷🌷🌷 لا اله الا الله📿

سادات جان خداروشکر من وهمسرم خیلی سعی میکنیم مسایل را رعایت کنیم خداروشکر نه اهل ماهواره هستیم نه مسایلی ک خدایی ناکرده خدشه ب زندگی ومعنویت ودینمون بزنه ، تو اطرافیان گاهی اوقات مورد قضاوت قرار میگیریم ک مثلا از دنیا عقبیم چرا اینستا تلگرام واتسا....نداریم ولی من وهمسرم تا ب امروز برامون مهم نبوده وهر دو اینطوری راحتتریم ، نمیگم اینا بده اتفاقا استفاده درست از اینها عالیه مثل همین سایت ک الان من با مشورت همسرم داخلش هستم ، ولی چیزی ک میخوام بگم اینه ک این حرفا وخیلی از حرفای دیگه رو زندگیمون تاثیر نداره چون هر حرفی باشه با مشورت با هم سعی میکنیم حلش کنیم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فدای شما مهربونم 🤭❤️❤️

یک صلوات تقدیم کنید محضر حضرت مهدی عج جهت سلامتی و تعجیل در فرجشون و همسر و فرزندانشون؛هم سلامت باشندودرکنار هم‌خوشبخت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
شما تو جلسه قبلی گفتین من به دخترا هیچی نگم و گیر ندم بهشون برا نماز و حجاب ولی تو قرآن و احادیث توص ...

آخه موضوع اینه که به بچه ها تا یه سنی میشه امر کرد دختری که بیست سالشه خودش باید به این نتیجه برسه وامر کردن  مابیشتر ازمون دورش میکنه

عزیزم سرت رو بالا بگیر و به حجابت افتخار کن  چرا حس بد .این حس رو از خودت دور کن

من حجاب رو دوست دارم‌. تا الان هم نگهداشتم. اما یه وقتایی امتحانای زندگی سخت میشه. گاهی با زبون بی زبونی بهت میفهمونن تو که حجاب رو داشتی یا هر چیز دیگه کجای دنیا رو گرفتی. تو این شرایط سخته. البته بگم این چند سال دیگه افکارشون برام مهم نیست. اما یه وقتایی اثرش رو میذاره.

شما تو جلسه قبلی گفتین من به دخترا هیچی نگم و گیر ندم بهشون برا نماز و حجاب ولی تو قرآن و احادیث توص ...

ماهم تو خونه داریم کسیو که نماز و روزه و..‌هیییچچ.. قبلا هم خیلی بهش تذکر دادیم اثر نکرد، الان دیگه هیچی نمیگیم، میترسم گناه نخوندن نمازش و انجام ندادن واجباش گردن ماهم بیاد😭

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سادات جان خداروشکر من وهمسرم خیلی سعی میکنیم مسایل را رعایت کنیم خداروشکر نه اهل ماهواره هستیم نه مس ...

خیلی عالیه احسنت 

حرف های دیگران اصلا نباید مهم باشه

ماهم تو خونه داریم کسیو که نماز و روزه و..‌هیییچچ.. قبلا هم خیلی بهش تذکر دادیم اثر نکرد، الان دیگه ...

منم از همین میترسم

ماهم تو خونه داریم کسیو که نماز و روزه و..‌هیییچچ.. قبلا هم خیلی بهش تذکر دادیم اثر نکرد، الان دیگه ...

نباید اجبار کرد باید تشویق کرد

ان شاءالله جلسه ی بعد حتما یاداوری کنید راهکار بدیم

یک صلوات تقدیم کنید محضر حضرت مهدی عج جهت سلامتی و تعجیل در فرجشون و همسر و فرزندانشون؛هم سلامت باشن ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🍃

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
خیلی عالیه احسنت  حرف های دیگران اصلا نباید مهم باشه

سدات جان سوال قبلی منم جواب بدید خیلی ذهنم درگیرشه

الان همین ماهواره باب هست ک در تک تک خانه ها باشه . ولی من با جدیت تمام جلوی همسر ایستادم ک ماهواره ...

احسنت