2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست
درس پس میدم بزرگوار. توی ماه مبارک که باهم بودیم یکی از اعضا گفت حالم خوب نیست حس میکنم شوهرم داره خ ...

🌷🌷🌷

لا اله الا الله📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
باید پسرتون رو سرگرم فعالیتهای دیگه کنید تا رفت و امدش به منزل ایشون بسیار محدود بشه چون بسیاااار مض ...

الان همین ماهواره باب هست ک در تک تک خانه ها باشه .

ولی من با جدیت تمام جلوی همسر ایستادم ک ماهواره نخره 

الحمدلله تونستم موفق بشم ونخرید.

بنظر من هم خانمان سوزه و فیلمهای پوچش ناخودآگاه روی زندگی رفتار وحتی روابط اجتماعی اثر میذاره   و هم گناه هست

واقعا باعث مقایسه میشه مقایسه اون زندگی های رویایی ک فقط درحد فیلم هست با زندگی خودمون  و نتیجش هم آدم فک میکنه بدبخت ترینه !!! چقدر اونا خوشبختن !!!

واینکه روابط بانامحرم حتی نامشروع  رو  عادی جلوه میده ک همین  الان باعث خراب شدن جامعه ما شده  ودخترانمان ازسن کم فک میکنن باید با پسرا درارتباط ودوست باشن ک اگه نباشن عقب هستن .

واقعا نداشتنش آرامشه من ک خیلی راضی هستم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احسنت 🌷

من همیشه ویژگی های خوبش رو پر رنگ می کنم برای خودم تا بقیه ویژگی ها کم رنگ تر بشه مثلا وقتی به صورتش نگاه می کنم تو دلم می گم چه قدر همسرم زیباست وقتی تو خیابون با هم راه می ریم تو دلم می گم چه قدر همسرم خوش تیپه 

ولی به خودش اصلا نمی تونم بگم 😁

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
بهترین راهکار رعایت فاصله هست؛محدود کنید رابطه رو چون اثر منفی بر روحتون میگزاره و برای عبادت سنگینت ...

بله بله چشم،😍😍 ممنونمم❤❤🌹

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بهترین راهکار رعایت فاصله هست؛محدود کنید رابطه رو چون اثر منفی بر روحتون میگزاره و برای عبادت سنگینت ...

نمیشه که عزیزترین کسمه سادات جان اما خداییش اصلا بحث نمیکنه سر این قضیه فقط اعتقادات خودش رو داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
🌷🌷🌷 لا اله الا الله📿

سادات جان من توی امر به معروف و نهی از منکر، خصوصا نهی از منکر خیییلی ضعف دارم😢 یه چیزایی میبینم دوسدارم ب طرف بگم اشتباهه ولی نمیتونم

حقیقتا از برخوردها هم میترسم. 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

سادات خانم من بیشتر این موارد رو تو رعایت میکنم. منتهی گاهی بداخلاق میشم. اون هم بخاطر ضعف جسمیم هست. این رو چطور اصلاحش کنم. وقتی ناراحت بشم دائم مقایسه انجام میدم. اما حالم خوب باشه اصلا اینطور نیست. 

حجابم هم‌کامل هست. منتهی نزدیکان یه مدل رفتار میکنن.‌ انگار امل هستم. البته من روش خودم رو ادامه میدم. اما حس خوب ندارم در تعامل با این افراد. از طرفی هم نمیشه قطع ارتباط کرد.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

منم تاحالا مقایسه اش نکردم،شاید بعضی موقع ها بحث داشتیم ولی دوسش دارم به نظرم خوبی هاش خیلی خیلی بیشترن ازاخلاقای بدش 

وقتایی هم که ناراحتی داریم بینمون ،باخودم میگم اگه یه روز نباشه من میمیرم 

اونجاس که کوتاه میام ،میگم خدا جواب صبرمو میده،

به نظرم اگه تو زندگیامون خدارو درنظر داشته باشیم ،مشکلاتمون به صفرمیرسه

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سادت جان یه سوال این حاجتهایی که ما داریم  وابستگی حساب میشن ؟ومیتونن راه ما رو سد کنن برا پیشر ...

انسان همیشه تقاضا داشته چه مادی چه معنوی!انسان از اساس آفرینشش؛طوری بوده که وابسته باشه و همیشه درحال درخواست باشه؛این حاجتها گاهی حکمت هستند که بخواهید گاهی بخاطر ضعف در ایمان هستش!گاهی هم از ذات انسان سرچشمه میگیره!

حکمت هست چون خداوند ازاین طریق می خواهد شمارا تربیت کند و درس بگیرید و چه بسا به حاجت هم برسید،

ضعف در ایمان هست چون خدای نکرده شما دنیا پرست هستید و این حاجت شما دنیویست مثلاً کاش خانه ی بزرگتر کاش ماشین....و اگر ضعف در ایمان نبود نوع حاجت فرق داشت!

ذات انسان هم یعنی انسان ذاتن نیازمند هست نیاز دارد به وجود همسر خدایا همسرم را سلامت بدار و بیماریش بهبود پیدا کنه!واین قبیل مسائل 

نمیشه گفت هر حاجتی سد راه معنوی هست و جلو پیشرفت در معنویات را میگیرد!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سادات جان من توی امر به معروف و نهی از منکر، خصوصا نهی از منکر خیییلی ضعف دارم😢 یه چیزایی میبینم دو ...

ماهم تو همین سایت انقدر سر این موضوع برخورد بد شده باهامون ک تو جامعه جرعت نداریم دم بزنیم ازش🤕😅🤦‍♀️

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سادات خانم من بیشتر این موارد رو تو رعایت میکنم. منتهی گاهی بداخلاق میشم. اون هم بخاطر ضعف جسمیم هست ...

عزیزم سرت رو بالا بگیر و به حجابت افتخار کن 

چرا حس بد .این حس رو از خودت دور کن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
منم دقیقا مثل شمام😔

دوسدارم خیلی سخنور باشم مثل این خانم مجلسیا🤭 که فقط یه جمله پرررمعنا ب طرف بگم و تمام...! که خیلی روش تاثیر بذاره

وگرنه برم بگم ببین این کارت اشتباهه, آخرت فلان و دنیا فلان خیلی راحت میگن اون دنیا من عذاب میشم ب تو چه😐

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سادات خانم من بیشتر این موارد رو تو رعایت میکنم. منتهی گاهی بداخلاق میشم. اون هم بخاطر ضعف جسمیم هست ...

شما سعی کنید در کنار رعایت حجاب شیک بودن و معطر بودن و زیبا بودن رو هم رعایت کنید ولی طوری نباشه که زننده باشه؛اهمیت ندید به هیچ وجه و مطمئنم باشید به حالتون غبطه می‌خورند؛

قسمت اول رو دوباره توضیح بدید