2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست

من اوایل زندگیم خیلی با بقیه مقایسش می کردم از نظر مالی بیشتر 

اما الان نه همین طور که هست با همه ی شاخصه هاشو کمبود هاش قبولش دارم و دوسش دارم دیگه برام غیر از خودش اهمیت نداره .تازه بهش افتخارم می کنم 😊

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه ها ما اصلا ماهواره واینا نداریم واز همه لحاظ رعایت میکنیم به لطف خدای عزیز ولی خوب مثلا پسرم میره خونه برادر شوهرم اونا ماهواره دارن میاد خونه میگهمامان اونجا تلوزیونشون خانمه لروسری نداره یا مثلا اهنگ خوند عمو وزنعمو باهم رقصیدن نمیدونم چه عکس العملی انجام بدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اوایل زندگیم خیلی با بقیه مقایسش می کردم از نظر مالی بیشتر  اما الان نه همین طور که هست با ...

احسنت 🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دوستان صبر کردن بر بداخلاقی همسر اجر خیییلی خیییلی بالایی داره. کسیکه بخواد فقط برای آخرتش کار کنه میدونه که قیامت نه همسر نه فرزند هیچکس ب دادش نمیرسه و فقط اعمال دنیایی خودش رو در دست داره. 

شیخ رجبعلی خیاط به خواب یه نفر میاد میگه اگه میدونستم برای مشکلاتی ک در دنیا داشتیم اینجوری در آخرت اجر میدن هرگز دعا و توسل نمیکردم که مشکلم حل بشه 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
بچه ها ما اصلا ماهواره واینا نداریم واز همه لحاظ رعایت میکنیم به لطف خدای عزیز ولی خوب مثلا پسرم میر ...

باید پسرتون رو سرگرم فعالیتهای دیگه کنید تا رفت و امدش به منزل ایشون بسیار محدود بشه چون بسیاااار مضر هست بسیار

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
دوستان صبر کردن بر بداخلاقی همسر اجر خیییلی خیییلی بالایی داره. کسیکه بخواد فقط برای آخرتش کار کنه م ...

احسنت احسنت احسنت

سلام میشه منم باشم تو گروه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سادات جان‌میشه راجع به ارتباط با کسایی که دین و ایمونشون شاید یکم ضعیف باشه توضیح بدی؟ اگر باهاشون ارتباط کم کنیم ممکنه راجع ب مذهبیا قضاوت کنن اگرم زیاد ارتباط داشته باشیم رو خودمون تاثیر منفی میذاره.. این جور مواقع چیکار کنیم؟🥴

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب درس اخلاق (پیرو موضوع روابط خانوادگی و تهذیب نفس)امروز که ادامه ی بحث جلسه ی قبل بود باز هم همینجا متوقف میشه تا جلسه ی بعد.

خسته نباشید

احسنت احسنت احسنت

درس پس میدم بزرگوار. توی ماه مبارک که باهم بودیم یکی از اعضا گفت حالم خوب نیست حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه. جوابتون رو با لفظ دقیق ب یاد ندارم ولی خیلی جواب بزرگی بود و ازش درس گرفتم 

خلاصش همین بود ک صبر کردن تو این موضوع باعث بالا رفتن درجه خودش میشه 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
باید پسرتون رو سرگرم فعالیتهای دیگه کنید تا رفت و امدش به منزل ایشون بسیار محدود بشه چون بسیاااار مض ...

خیلی رفت وامدم کمه ولی خب چون توخونه خودم اصلا نداریم همچی حرکت هایی باور کنین خودم تو خونه تاب خیلی باز نمیپوشمچون روی فکر بچه تاثیر داره در این حد رعایت میکنم ولی خب مثلا عیدا که میریم اینا این رفتارو دهرن دیگه خیلی ازادن تو رابطه شون حتی جلو پسر بچه خودشون حرکت هایی میزنن که بچه شوک میشه دیدم که میگم  به خدا برا بچشون نگرانم ولی نمیدونم دقیقا چه رفتاری کنم که هم فامیلیمون به هم نخوره هم کوتاه بیان

سادات جان‌میشه راجع به ارتباط با کسایی که دین و ایمونشون شاید یکم ضعیف باشه توضیح بدی؟ اگر باهاشون ا ...

بهترین راهکار رعایت فاصله هست؛محدود کنید رابطه رو چون اثر منفی بر روحتون میگزاره و برای عبادت سنگینتون می‌کنه!و آثار نهایی این روابط سستی در نماز و ترک نماز و عدم خلوص در عبادات و دنیا پرستی خواهد بود؛مهم نیست قضاوت کنند مهم این هست که غربال نشوید

سادت جان یه سوال این حاجتهایی که ما داریم  وابستگی حساب میشن ؟ومیتونن راه ما رو سد کنن برا پیشرفت معنوی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲