2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6631 بازدید | 244 پست

سادات جان اشکال نداره اینجا همدیگر رو ریپلای کنیم وجواب بدیم یا خیر فقط لایک کنیم‌؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
پس من تا الان از همه رو سیاه ترم چون همیشه تو ذهنم شوهرمو با بقیه مردای فامیل مقایسه میکردم اما فقط ...

احسنت کارتون اشتباه بوده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سادات جان اشکال نداره اینجا همدیگر رو ریپلای کنیم وجواب بدیم یا خیر فقط لایک کنیم‌؟؟

اشکالی ندارد عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

من هیچوقت تو ظاهر کسی رو با همسرم مقایسه نکردم وبرام اهمیت نداشته ولی تو اخلاق چرا .. گاهی واقعا بادیدن اخلاق و رفتار بعضی آقایون غبطه خوردم که کاش همسر من هم اونجوری بود..همسرم مذهبی واهل نماز و....هست ولی متاسفانه خیلی بد اخلاقه

سادات جان برق برامون انتن نذاشته😤 معذرت میخوام اگر میرم و میام(انتن اینترنت میبره میاره😃) بعدا حتما حتما با خط خوش وارد دفتر میکنم🥰❤❤

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الحمدلله خدا رو شاکرم که تو این زمینه مشکلی ندارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من هیچوقت تو ظاهر کسی رو با همسرم مقایسه نکردم وبرام اهمیت نداشته ولی تو اخلاق چرا .. گاهی واقعا باد ...

احسنت کار شما هم اشتباه بوده

احسنت کارتون اشتباه بوده

ان شاءالله تلاش میکنم این اخلاق رو کنار بذارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
احسنت کار شما هم اشتباه بوده

عزیز منم هیچ وقت ظاهرشوهرم وباهیچ کس مقایسه نکردم ولی اخلاق چرا چون همش بداخلاقه همیشهافسوس میخورم همیشه میگم چرامن همه ازمن بهتر شدن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پس من تا الان از همه رو سیاه ترم چون همیشه تو ذهنم شوهرمو با بقیه مردای فامیل مقایسه میکردم اما فقط ...

تمام مشکلات زندگی ما ازهمین مقایسه هست 

خودمم متاسفانه همینجوریم یعنی فقط تو فکر 

ک الان متوجه شدم گناه بزرگیه وباید ترکش کنم و فقط سپاسگزاری  😓

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

والا چی بگم خدا انشاءالله از خطاهای گذشتمون بگذره و فرصت جبران بهمون بده🤲🤲

پس فعلا این موارد رو رعایت کنید:

نماز خواندن همراه با تهذیب نفس,(رعایت حجاب و آرایش متعادل در بیرون از منزل)

دوستان خوب داشتن (باحجاب و با تقوا)

رفت و آمد در محیط های سالم؛در محیط منزل صبور بودن و بیشتر موارد اخلاق خوش همراه با سکوت

تمام مشکلات زندگی ما ازهمین مقایسه هست  خودمم متاسفانه همینجوریم یعنی فقط تو فکر  ک الان ...

احسنت دختر خوب