2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
سلام سادات جان کسی ک همش تنبله و افسرده و دوست داره فقط ی جابیفته کسی بهش کاری نداشته باشه باید چیکا ...

وای پس این بلایی که دامن همه رو گرفته 😥

منم اینطوریم با این تفاوت که هنوز وارد زندگی نشدم و هیچ مسئولیتی ندارم.... خدا رحم کنه بهم فقط 😐

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
آهان خیلی ممنون.  پس با اجازه من کلاس رو ترک کنم برم انجام بدم روز اول رو... چون باید بیرون بر ...

بفرمایید عزیزم 

مطالب رو یادداشت کنید حتما 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید کم کم سکوت و ضمن رو یادبگیرید و عملی کنید و بعد درکنارش محبت و نوازش مادرانه و تفریحات و صحبتها ...

ممنون عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزیزدلم خوشحال میشم اتفاقا اگه نظری دارید  مزاجم تا جایی که میدونم بلغم هست. و بشدت غلبه ...

سحر توام مثل منی

من کلی خودمو سرزنش میکنم یعنی

شاید همون طور که دوستمون گفتن راهکار صلوات فرستادن قبل نشون دادن واکنش جواب بده

وای پس این بلایی که دامن همه رو گرفته 😥 منم اینطوریم با این تفاوت که هنوز وارد زندگی نشدم و هیچ مس ...

من خیلی ضعف اعصاب شدید دارم مخصوصا ک یه سالع ازشوهرم دورم و دوتابچه کوچیک خیلی اذیتم و جدیدا جز دادو جیغ و دعوا کاری دیگه نداریم توخونه

بفرمایید عزیزم  مطالب رو یادداشت کنید حتما

♥️چشم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم تا این حد عصبانی می شید یعنی!!!!!

متاسفانه😔

تازه این بیشتر نگرانم میکنه که روز به روز بدتر میشم. واقعا قبلا اینطوری نبودم 

خییییلی خوش قلب و مهربانم، دوس ندارم حتی یه بچه دوساله ازم ناراحت باشه ولی اصلا خوش زبان نیستم. اکثر اوقات تند جواب میدم

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
بفرمایید عزیزم  مطالب رو یادداشت کنید حتما

سادات عزیز من و همسرم مذهبی هستیم و رعایت میکنیم اما دخترهام که دیگه بزرگ هم شدن هیچ جوره زیر بار هیچی نمیرن بچه های خوبین اهل چیزای بد نیستن فقط سمت عبادت و رعایت حجاب نمیرن البته خیلی هم بد حجاب نیستن اما خوب بازم رعایت نمیکنن چی کار کنم به خدا درد بدیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون عزیزدلم خوشحال میشم اتفاقا اگه نظری دارید  مزاجم تا جایی که میدونم بلغم هست. و بشدت غلبه ...

امکان داره که شما هم غلبه بلغم و هم غلبه صفرا داشته باشی،که با دارو کنترل میشه

ولی اگه به پزشک خوب مراجعه کنی تا مطمئن بشی بهتره

من خیلی ضعف اعصاب شدید دارم مخصوصا ک یه سالع ازشوهرم دورم و دوتابچه کوچیک خیلی اذیتم و جدیدا جز دادو ...

خدا کمکت کنه عزیزدلم... شما با این شرایط اینجوری شدین شاید حق داشته باشین! ببینید من جای شما بودم چی میشدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ الان ن مشکلی، نه بچه ای... 

من همسرم فوق‌العاده زود جوش وعصبیه خیلی هم زود پشیمون میشه وبرعکس من به صبوری معروفم   بین اطرافیان ولی عزیزان خواهرایی که میگید زود عصبی می‌شید لطفاً رو خودتون کار کنید چون لطمه‌ای که همسرم حتی با یه حرف کوچیک تو عصبانیت بهم میز نه با هیچ چی جبران نمیشه 

امکان داره که شما هم غلبه بلغم و هم غلبه صفرا داشته باشی،که با دارو کنترل میشه ولی اگه به پزشک خوب ...

آره درسته... احتمالش زیاده. ممنون عزیزم 

سادات عزیز من و همسرم مذهبی هستیم و رعایت میکنیم اما دخترهام که دیگه بزرگ هم شدن هیچ جوره زیر بار هی ...

نباید گیر بدید نباید؛دراین مواقع دوست همسالِ معنوی موثر هستش!ویا گروه های تلگرامی معنوی و مطمئن یا پیج های معنوی بخصوص تبلیغ حجاب دخترانه و تبلیغ نماز!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید