2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
چرا دعوا عزیزم بله امروز روز اوله چله ست زمانشم فکر کنم تا غروب باشه حالا از سادات جان بپرسیم

خیلی ممنون 😍😁❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بله اون که کاملا قبوله از نظر من... فقط مقدارش رو نمیدونم... احساس می‌کنم محبت زیاد جنبه و ظرفیت بال ...

خیر هیچ اعتدالی در محبت لازم نیست!مگر در مقابل دشمنان اسلام 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اجازتون من نظرم رو بگم از لحاظ طب سنتی وقتی صفرای بدن بالا میره،فرد زوددجوش میشه و زود از کوره د ...

ممنون عزیزدلم خوشحال میشم اتفاقا اگه نظری دارید 

مزاجم تا جایی که میدونم بلغم هست. و بشدت غلبه سردی دارم 😔 اکثر بیماری های اعصاب و روان هم از طبع سرد هست

صفرایی ها زود جوش میارن و اگه کسی اعصابشونو خراب کنه واکنش سریع میدن

ولی من مثلا خودم دارم میرم ظرفا رو بشورم یکی همون موقع بهم بگه برو ظرفا رو بشور عصبی میشم و داد میزنم میخوام همین کارو بکنم. مگه نمیبینی بلند شدم اومدم آشپزخونه و.... 😐🤦‍♀️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
خیر هیچ اعتدالی در محبت لازم نیست!مگر در مقابل دشمنان اسلام 

ممنون❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دوستان ببخشید یه سوال میپرسم دعوام نکنین😁آیا امروز باید روز اول ختم خوانده شود یا نه😃 و اینکه آیا ...

احسنت بله بله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام سادات خانوم میشه بپرسم با شوهری که به عقاید توهین میکنن و حتی در زمینه تربیت فرزند هم جلوی رشد ...

سادات خانوم میشه جواب این سوال منم بدین لطفا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام علیکم خدمت سادات جان و همه عزیزان  ببخشید سرکار بودم تازه رسیدم

وعلیکم السلام خوش آمدی دختر خوب

موقع عصبانیت یه لحظه ی کوتاه به پشیمونیه بعدش فکر کن منم مثل شما بودم الان خیلی بهتر شدم  ان ...

منم دعا کن عزیزم 😔

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
احسنت بله بله

آهان خیلی ممنون. 

پس با اجازه من کلاس رو ترک کنم برم انجام بدم روز اول رو... چون باید بیرون برم زود انجامش بدم... 

تشکر از کلاس خوبتون 

اجرتون با مولا😍❤️

سلام سادات جان کسی ک همش تنبله و افسرده و دوست داره فقط ی جابیفته کسی بهش کاری نداشته باشه باید چیکارکنه 

فقط سر بچه هام دادمیزنم خودشونم یادگرفتن باهم فقط با داد و جیغ حرف میزنن😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام سادات خانوم میشه بپرسم با شوهری که به عقاید توهین میکنن و حتی در زمینه تربیت فرزند هم جلوی رشد ...

با محبت و ظرافت زنانه و مقدمات عاطفی میتوانید کم کم در قلب و ذهن ایشون تاثیر بگزارید؛خشونت و عدم محبت و کناره گیری دربیشتر مواقع کارساز نبوده و نیست 

سلام سادات جان کسی ک همش تنبله و افسرده و دوست داره فقط ی جابیفته کسی بهش کاری نداشته باشه باید چیکا ...

باید کم کم سکوت و صمت رو یادبگیرید و عملی کنید و بعد درکنارش محبت و نوازش مادرانه و تفریحات و صحبتهای مادر فرزندی و اینطور روابط کم کم بهبود پیدا می‌کنه 

رعایت ادب و احترام در گفتار رفتار و پوشش

با محبت و ظرافت زنانه و مقدمات عاطفی میتوانید کم کم در قلب و ذهن ایشون تاثیر بگزارید؛خشونت و عدم محب ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادین  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲