2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
وای دقیقا عین من☹️ من هنوز اول راهم هیچی از زندگی ندیدم، از خودم ناامید میشم گاهی اوقات  میگم ...

به قول سادات خانم انشاءالله که همه چی درست میشه🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بله همین کارو خواهیم کرد نگران نباشید  احسنت بابت پیشنهاد خوبتون

سلام سادات عزیز، اجرتون بااقاصاحب الزمان عج💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الله اکبر📿 برای رسیدن به درجه ی یار بودن باید ازخودگذشتگی داشت

چشم سادات جانم

ولی بخدا ذاتم چیز دیگس این اعصاب لعنتی نمیذاره 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیزان من یه چیزی بگم لطفا وقتی عصبانی میشید  یه صلوات بفرستید و یه نفس عمیق بکشید  آروم ...

دعاکن روی منم جواب بده واقعا صعف اعصاب دارم وسرچیزای الکی جیغ میکشم بعدشم پشیمون میشم وخودخوری میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزدلم خدا حفظت کنه... ممنون از زحمات شما اجرت با آقا امام زمان  سادات جانم من خیلی زود ...

با اجازتون من نظرم رو بگم

از لحاظ طب سنتی وقتی صفرای بدن بالا میره،فرد زوددجوش میشه و زود از کوره در میره،

اصلاح مزاج خیلی تو کنترل شخص کمک میکنه،

تو نت درباره علائم صفرای بالا هست میتونی ببینی علایمش رو داری یا نه

دعاکن روی منم جواب بده واقعا صعف اعصاب دارم وسرچیزای الکی جیغ میکشم بعدشم پشیمون میشم وخودخوری میکنم

موقع عصبانیت یه لحظه ی کوتاه به پشیمونیه بعدش فکر کن

منم مثل شما بودم الان خیلی بهتر شدم 

ان شاءالله که خدا کمکت کنه🤲🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سادات خانوم جان یه سوال...  آیا تو دین ما گفته شده محبت به اندازه باشه؟  یا اینکه هیچ حد ...

امام باقر علیه السلام می فرمایند:آیا دین جز محبت است؟

ولی باید بر اساس منطق ،عقل و فطرت عمل کرد؛و‌بذر محبت پاشیدنه میزان محبت را کم کرد!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دوستان ببخشید یه سوال میپرسم دعوام نکنین😁آیا امروز باید روز اول ختم خوانده شود یا نه😃

و اینکه آیا تا غروب وقت هست؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام سادات جان ممنون میشم راهکاری هم واسه ترک تنبلی بدین 🌹

با اجازتون یه مطلبی رو بگم

احساس کسالت و تنبلی میتونه به خاطر بالا بودن بلغم بدن باشه،یعنی سردی بدن

که اگه رفع بشه بهتر میشه این مشکل رو حل کرد،

میتونی به پزشک طب سنتی بری

تو نت هم علائم غلبه بلغم هست که اگه علائمش رو داشتی ،با دارو و تغذیه این مشکل حل میشه

امام باقر علیه السلام می فرمایند:آیا دین جز محبت است؟

بله اون که کاملا قبوله از نظر من... فقط مقدارش رو نمیدونم... احساس می‌کنم محبت زیاد جنبه و ظرفیت بالایی از طرف مقابل میطلبه... 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دوستان ببخشید یه سوال میپرسم دعوام نکنین😁آیا امروز باید روز اول ختم خوانده شود یا نه😃 و اینکه آیا ...

چرا دعوا عزیزم

بله امروز روز اوله چله ست

زمانشم فکر کنم تا غروب باشه حالا از سادات جان بپرسیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم