2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
ان شاءالله کتاب مناسبی پیدا میکنیم همینجا اطلاع میدهیم عزیزم

سادات جان‌با اجازت من یک کتاب رو عکسش بذارم در رابطه با موضوع امروز

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعامن خیلی صبرم کمه مخصوصابابچه کوچیک زودکم میارم

باید اراده و عزم جدی داشت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احسنت ان شاءالله همینطوره🌹

انشا... 

من ی پیشنهادداشتم. میگم لطفااگ میش داخل کلاس یکی دوتا داستان راجب همون موضوع بذارید اینجوری واقعاآدم تحت تاثیرقرارمیگیره واینکه داستان خیلی دیرتر از ذهن آدم پاک میش وهمین باعث میش تایادداستان بیوفتیم وشایدشایدخداخواست وماهم تونستیم زهرایی بشیم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام،سادات جان من تند تند همه رو نوشتم،🥰😍

وعلیکم السلام خط خوش بسیار مهمه  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
فقط صبر فقط صبر  سادات خانم برا صبور بودنمون دعا کنید من تند مزاجم هر کاری هم میکنم درست نمیشه ...

وای دقیقا عین من☹️ من هنوز اول راهم هیچی از زندگی ندیدم، از خودم ناامید میشم گاهی اوقات 

میگم چجوری میخوام با مشکلات زندگی کنار بیام؟ چجوری میخوام بچه داری کنم؟ 

بشدت ظرفیتم پایینه😥

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
انشا...  من ی پیشنهادداشتم. میگم لطفااگ میش داخل کلاس یکی دوتا داستان راجب همون موضوع بذارید ا ...

بله همین کارو خواهیم کرد نگران نباشید 

احسنت بابت پیشنهاد خوبتون 

سلام سادات خانوم میشه بپرسم با شوهری که به عقاید توهین میکنن و حتی در زمینه تربیت فرزند هم جلوی رشد معنوی اونا رو میگیره چه برخوردی کنیم؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خسته نباشید ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سادات خانوم جان یه سوال... 

آیا تو دین ما گفته شده محبت به اندازه باشه؟ 

یا اینکه هیچ حدی برای مقدار محبت کردن تعیین نشده؟ 

مثلا اینکه الان میگن محبت به اندازه کنین.. نه زیاد و نه کم. میخواستم بدونم این حرف دینی هست یا نه؟ 

تا اگه زیاد بود محبت ، باعث نشه وظیفه شما تلقی بشه. 

و نه اونقدر کم که بی مهری بشه. 

بلکه حد وسط 

آیا این درسته؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیزدلم خدا حفظت کنه... ممنون از زحمات شما اجرت با آقا امام زمان  سادات جانم من خیلی زود ...

الله اکبر📿

برای رسیدن به درجه ی یار بودن باید ازخودگذشتگی داشت

ان شاءالله همه‌چیز درست میشه؛کمی با سیره ی زندگی حضرت مادرمون آشنا که شدید خواهید فهمید

انشاءالله🤲🤲🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وعلیکم السلام خط خوش بسیار مهمه  

وای🤦بنظرم خوبه،داشتم باخودم میگفتم با این که تند نوشتم زیادی بدخط نشده،که شما گفتین🤭

عزیزم در مورد همسرداری ،بیشتر صحبت کنید.

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️