2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 244 پست
خیلی عالی. واقعالازمه چون بزرگترین مشکل خانواده هاالان اخلاقه واقعا زن خانواده بایدصبورو خوش اخلاق ب ...

احسنت ان شاءالله همینطوره🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سادات جان واقعا سخته هر کدوم از اینها که گفتین فک کنم باید قبلش تهذیب نفس انجام داد 

همین یعنی تهذیب نفس اول باید روابط خانوادگی درست بشود بعد همه چیز آسان میشود

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سادات خانوم جان کتابی که درباره اموزش سبک زندگی دینی باشه برامون پیشنهاد میدین؟  من یدونه مطلع ...

ان شاءالله کتاب مناسبی پیدا میکنیم همینجا اطلاع میدهیم عزیزم

تا اینجا کافیست؛هرسوالی دارید و هر پیشنهادی هست بفرمایید

سلام عزیزدلم خدا حفظت کنه... ممنون از زحمات شما اجرت با آقا امام زمان 

سادات جانم من خیلی زود عصبانی میشم 😔 صدام بالا میره 😣 ولی خدا خودش شاهده از قلدری و غرور و... نیست. واقعا ضعف اعصاب دارم و متاسفانه خودم متوجه میشم که کاملا مربوط به بدنم و فیزیکم هست 

و این موضوع در مقابل مادرم خیلی عذابم میده 😞

خیلی با مادرم تفاهم ندارم، بعضی جاها واقعا حق با منه ولی بخاطر همین ضعف اعصابم نمیتونم سکوت کنم و کوتاه بیام 😥

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام سادات جون خسته نباشیداجرتون باصاحب الزمان واقعاممنونم که درمورداخلاق وزن نمونه بیشتربگین

واینکه چگونه ،آستانه صبرمون رو بالاببریم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

وظیفه کسی که هر چه با شوهرش مهربانی کند اما باز هم مورد بی احترامی،بی مهری،توهین و حتی کتک مواجه میشود چیست؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
سلام سادات جون خسته نباشیداجرتون باصاحب الزمان واقعاممنونم که درمورداخلاق وزن نمونه بیشتربگین

چشم ان شاءالله همینطوره؛ممنونیم🌹🌹

ان شاءالله کتاب مناسبی پیدا میکنیم همینجا اطلاع میدهیم عزیزم

❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
همین یعنی تهذیب نفس اول باید روابط خانوادگی درست بشود بعد همه چیز آسان میشود

فقط صبر فقط صبر  سادات خانم برا صبور بودنمون دعا کنید من تند مزاجم هر کاری هم میکنم درست نمیشه عصبانی میشم اما به دل نمیگیرم نمیدونم چی کار کنم بعدش خیلی پشیمون میشم😔😔

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وظیفه کسی که هر چه با شوهرش مهربانی کند اما باز هم مورد بی احترامی،بی مهری،توهین و حتی کتک مواجه میش ...

باید صبوری کنید و موانع رو پیدا کنید و تلاش کنید برای رفعش 

قسمت خصوصی پیام بدهید تخصصی توضیح خواهیم دادبسته به نوع اختلافات با همسرتون

فقط صبر فقط صبر  سادات خانم برا صبور بودنمون دعا کنید من تند مزاجم هر کاری هم میکنم درست نمیشه ...

ان شاءالله همه‌چیز درست میشه؛کمی با سیره ی زندگی حضرت مادرمون آشنا که شدید خواهید فهمید