2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 مشق انتظار🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 244 پست

همان طور که می دانید بهترین زن در اسلام زنی هست که به شوهر و فرزند دلبسته و علاقه مند باشد.حضرت صدیقه طاهره علیه السلام ملکه ی اسلام  از پدربزرگوارشان حانیه,لقب گرفتند؛این لقب اختصاص به بانویی داشت که در تربیت فرزند و شوهر داری نظیر نداشت،عزیزانی که دراین کلاس حاضر هستند همه بانو هستید و باید سعی کنید زهرایی زندگی کنید؛اولین و مهمترین درس برای شما درست کردن روابط خانوادگیست؛کسی که دوست دارد یار حضرت شود باید بتواند دختری نمونه همسری نمونه و‌مادری نمونه  باشد،پس امورات منزل رو تصحیح کنید و برنامه ی زناشویی و خانوادگی تون بر پایه ی محبت و احترام بنا کنید.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا اینجا کافیست؛هرسوالی دارید و هر پیشنهادی هست بفرمایید

سادات جان خسته نباشید این متنهارو تودفتر مهدویت باید یاداشت کنیم یانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام سادات جان...ببخشید من اصلا روم نمیشه ک ایتو بگم ولی من قبل از دیدن تاپیک شما اصلا حتی یک رکعتم نماز نخوندم بعد شما اون یکی‌تامیک گفتید صد مرتبه تکبیر بگید یعنی چی؟؟؟.

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

با اجازه دعای فرج گروهی امکان داره دستور بفرمایید.

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
سادات جان خسته نباشید این متنهارو تودفتر مهدویت باید یاداشت کنیم یانه

احسنت این دو مطلب رو یادداشت کنید حتما و با دقت در موردش فکر کنید و هر سوالی بودبپرسید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

خسته نباشید سادات جان  

دستتون درد نکنه  

ان شاالله بتونیم زهرایی باشیم و رفتارمون رو تصحیح کنیم

سادات جان  فقط یه سوال از امروز مباحث هر جلسه رو در دفتر وارد کنیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
احسنت این دو مطلب رو یادداشت کنید حتما و با دقت در موردش فکر کنید و هر سوالی بودبپرسید

ممنون عزیز

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام سادات جان...ببخشید من اصلا روم نمیشه ک ایتو بگم ولی من قبل از دیدن تاپیک شما اصلا حتی یک رکعتم ...

وعلیکم السلام عزیزم 

اشکالی نیست ما شروع کنید 

یعنی ۱۰۰الله اکبر

خیلی عالی. واقعالازمه چون بزرگترین مشکل خانواده هاالان اخلاقه واقعا زن خانواده بایدصبورو خوش اخلاق باشه. دعاکنید انشا... تاماهم بتونیم ازین به بعد خودمونوکنترل کنیم وبااخلاق باشیم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خسته نباشید سادات جان     دستتون درد نکنه     ان شاالله بتونیم زهرایی باشیم و ...

این مطلب رو یادداشت کنید حتما و درباره اش فکر کنید

سلام،سادات جان من تند تند همه رو نوشتم،🥰😍

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سلام سادات جان واقعا سخته هر کدوم از اینها که گفتین فک کنم باید قبلش تهذیب نفس انجام داد 

سادات خانوم جان کتابی که درباره اموزش سبک زندگی دینی باشه برامون پیشنهاد میدین؟ 

من یدونه مطلع عشق رو که نوشته شده از روی سخنان مقام معظم رهبری بود خوندم. 

غیر این سراغ دارین ممنون میشم بگین♥️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز