2777
2789
عنوان

بچه ها الان بنظرتون چیکار کنم؟

138 بازدید | 11 پست

قراره امروز من و جاریم و خواهر شوهرم بچه هارو ببریم آتلیه پسرم دوسال و نیمشه تا حالا دو بار بردمش یکی تولد یک سالگیش ی بارم شب یلدا حالا ظهر ب همسرم گفتم۶میریم گف چ خبره هرسال بچه رو میبری آتلیه و اینا یکم بحثمون شد تا حالا ی عکس سه نفره تو آتلیه ننداختیم گفتم یکی سه تایی بندازیم یدونه م تنها باشه پسرم ک قبول نکرد منم باهاش سرسنگینم 

حالا ببرم یا نه؟میخام نبرم و باهاش قهر کنم ک دیگه اینجور مواقع نه نیاره

ببر تا سال دیگه عکسا رو ببینه دلش بخواد با پسرش عکس داشته باشه

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه عکس چیه ک بخاطر اون اینهمه منو ناراحت میکنه؟ فوقش دو تا عکسه دیگه

مردا حوصله این کارها رو ندارن 

شوهر من یکساله دارم التماسش میکنم بریم اتلیه دوتا عکس بگیریم چون عروسی هم نگرفتیم انقدر امروز و فردا کرد و غر غر کرد تا باردار شدم الانم میگه واجبه تو کرونا بریم اتلیه 

منم دیگه بیخیال شدم ذات اکثر مردا همینه عوض بشو هم نیستن

مردا حوصله این کارها رو ندارن  شوهر من یکساله دارم التماسش میکنم بریم اتلیه دوتا عکس بگیریم چو ...

قربون دهنت منم پنج سال ازدواج کردم هر سال میگم بریم عکس اسپرت بگیریم که برای قبل عروسیه آخرش نرفتیمو امسال دیگه باردار شدم ببینم راضی میشه دوتا عکس با این شکم قلبه بگیریم یا نه..واقعا مردا حوصله ی این کارارو ندارن  

قربون دهنت منم پنج سال ازدواج کردم هر سال میگم بریم عکس اسپرت بگیریم که برای قبل عروسیه آخرش نرفتیمو ...

مثل منی پس 

مردای بی ذوق گیرمون افتادن 

کاریش نمیشه کرد الکی اعصاب خودمون رو بهم نریزیم 

مردا حوصله این کارها رو ندارن  شوهر من یکساله دارم التماسش میکنم بریم اتلیه دوتا عکس بگیریم چو ...

منم کلی تو بارداری اصرار کردم باهم بریم نرفت تنهایی رفتم دوبارم با پسرم رفتم هر بار اصرار کردم نیومد ایندفه ک کلا قاطی کرد