2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت هیچ عوارضی نداشت بعداستفادش؟تاچندمدت استفاده کردی؟

من البته درد تخمدان هم داشتم . دیگه ال دی که نوشت جوشام کلا رفت. هورمونام تنظیم شد انگار. از شب پنجم پریودی خوردم تا اخر بسته که تمام بشه.

عزیزم دمنوش نعناع.قاتل جوش هورمونیه.و واسه پوست عالیه.هر سه روز یه بار یه قاشق چایی خوری نعناع خشک ب ...

وای مرسی عزیزممممممم حتمااستفاده میکنم بخدا واقعاخسته شدم ازبس هرکاری کردموجواب نگرفتم اخه من دکترم رفتم متخصص پوست بودبهم داروهای خیلی قوی داده بودتازمان استفاده صورتم عالی بوداماب محض اینکه قطعش کردم دوباره عین قبل شد

میترسم تاحالاانجام ندادم کجاروحجامت کنم تاثیرداره؟فک میکنم فقط همین یه کارونکردم برای جوش

تاثیر داره... حتما برو دکتری ک این کارو انجام میده... 

پدر تیزبر هم بزن... به بدنت کامل بزن تا زیر گردن... جوشا رو میزنه بیرون... و اتفاقا همین نشوندهنده اینه ک عوامل بیماریزا داره خارج میشه از بدن. سرچ بزن توی نت چیا سودازا هست و اونا رو استفاده نکن... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
عزیزم دمنوش نعناع.قاتل جوش هورمونیه.و واسه پوست عالیه.هر سه روز یه بار یه قاشق چایی خوری نعناع خشک ب ...

عزیزم شمابعداستفاده ازنعنادکتررفتی؟یافقط همون نعناب تنهایی جواب داد؟چرااستفاده زیادش خوب نیس

وای مرسی عزیزممممممم حتمااستفاده میکنم بخدا واقعاخسته شدم ازبس هرکاری کردموجواب نگرفتم اخه من دکترم ...

آره اینم اگه نخوری یه مدت بعد دوباره جوشات زیاد میشه ولی حداقل یه گیاه مفیده و از داروهای شیمیایی خیلی بهتره.واسه من که عالی بود تو هم از نتیجه باخبرم کن😍

البته طبیعیشو سعی کن گیر بیاری. داروخانه هم داره... بری بهت میدن. ولی تو گوگل سرچ بزن ببین طبیعیشو گیر بیار... واجبی هم‌میگن انگار

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤