2777
2789
میترسم تاحالاانجام ندادم کجاروحجامت کنم تاثیرداره؟فک میکنم فقط همین یه کارونکردم برای جوش

سرکه بزن رو جوشا میخشکن سرکه سیب طبیعی من زدم جواب گرفتم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟قرص ال دی باتجویزپزشک بودیانه؟چندمت استفاده کردی توروخدا بگو عوارضم داره؟

اره هیچ دکتری نمیدوتست چمه. دکتر زنان برام نوشت خوردم عالی بود. الان ده سال گذشته که جوش نزدم.  جوشای من مثل تاول بود و دردناک.

من زدم ولی تاثیرانچنانی نداشت شماچحوری میزدی روزی چندبار؟

من کارم شده بود روزی ۳.۴ بار قشنگ رو ناحیه میزدم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اره هیچ دکتری نمیدوتست چمه. دکتر زنان برام نوشت خوردم عالی بود. الان ده سال گذشته که جوش نزدم.  ...

خوشبحالت هیچ عوارضی نداشت بعداستفادش؟تاچندمدت استفاده کردی؟

عزیزم دمنوش نعناع.قاتل جوش هورمونیه.و واسه پوست عالیه.هر سه روز یه بار یه قاشق چایی خوری نعناع خشک بریز تو قوری آب جوشم یه لیوان بزرگ بریز روش بزار یه بیست دقیقه بمونه.رو شعله نزار.همینطوری بزار آروم آروم دم بکشه.مزش اگه اذیتت میکنه یه تیکه نبات سفید کوچیک بنداز توش.البته مزش اونقدم بد نیست که نشه تحمل کرد.من خودم این روشو امتحان کردم و نتیجش یه معجزه بود برام.ولی اگه قطعش کنی باز جوش میزنی.حالا تا بری دکتر و مشکلت از ریشه حل شه این بهترین روشه.یه دو هفته امتحان کن و از نتیجه باخبرم کن.سه روز یک بار بخور و اگه اوضاع خیلی حاده دو روز درمیون.ولی هر روز نخور که خوب نیست.