2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
@jahanisepid     سلام عزیزم نماز خوندم

سلام عزیزم ممنونم لطف کردین ان شاءالله عاقبت بخیر باشین

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج ⚘ خواهرای عزیزم سلام . صبحتون ان شاءالله با سلام ب آقامون و ...

سلام عزیزم واااای با وجود ناراحتی که از نبودن سادات جان داشتم ولی خیلی خیلی خوشحال شدم پیامت رو دیدم

من خیلی مشتاقم توی تاپیک هایی که گفتین شرکت کنم و به امید خدا ثابت قدم بمونم، ان شاءالله اجرتون با خود خدا

سالم و تندرست باشین ان شاءالله تا به ما هم درس اخلاق و مخلص شدن یاد بدین ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله    

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزان عید همگیتون مبارک❤❤❤❤🌹🌹🌹 هرچند که از دیروز انقدر حالم بده که دور خودم میچرخم فقط حس ...

سلام عزیزدلم عید شما هم مبارک 

طبیعی این حسی ک داری اما یادت ک نرفته ما قراره همگی باهم بریم کربلا اونجا توحرم آقا امام حسین ع سادات جانمون رو ببینیم  ازمون باتبرکاشون استقبال کنن دورهم جمع شیم 

ان شاءالله 

وقتی ک مطمئنی ک خدا ی حاجتی رو بهت میده قطعا میده 

ماهم مطمئنیم ک خواهرعزیزمون سادات گلمون سلامت وحاجت روا بر میگرده تو جمع خودش  .براش دعا میکنیم ازته قللبمون اما میدونیم ک حاجتمون برآورده شده پشت دره  پس دیگه دلت نباید شور بزنه این درسی هست ک خود سادات بما یاد داد  اعتماد صد درصدی ب خدا 

خدا که بد نمیخواد مگه نه ؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام فرشته جان..خدا قوت ان شاالله سادات عزیزمون بر میگردن من مطمئنم چند وقت پیش جایی خوندم که امام ...

علیک سلام عزیزدلم ⚘

بله کاملا درسته گلم احسنت 👏👏

ممنونم ازت ک مثل همیشه هستی کنارمون خواهر عزیزم❤❤

دعا ک باید وحتما میکنیم درحق سادات جان .

یکی ازبچه ها نذری کرده برای سلامتی ساداتمون  امروز تاپیکشو میزنم ان شاءالله اول همگی دعا کنیم  و بخونیم سوره ها رو  بعد اون تاپیکایی ک گفتم میزنم ان شاءالله.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزدلم عید شما هم مبارک  طبیعی این حسی ک داری اما یادت ک نرفته ما قراره همگی باهم بریم ک ...

سلام گلم  انشاءالله 🤲🤲خودمم دارم از دیروز اینجوری خودمو قانع میکنم راستش کلی هم برا دل تو ناراحت شدم که الان چه حالی داری؟اما جز دعا چه میشود کرد کلی سوال داشتم ازشون تو کلاس بپرسم امیدوارم دوباره صحیح و سلامت برگردن پیشمون 🤲🤲🌹🌹🌹🌹❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عیدتون مبارک عزیزانم ❤️ عید بر آقا امام زمان عج و سادات جان هم مبارک باشه  ان شاء الله بحق ای ...

سلام عزیزدلم عید شما هم مبارک گلم ⚘

الهی آمین 🤲

سلام عیدتون مبارک دوستان 

ان شاالله خانوم ساداتم برگردن به جمع 

خیر ببینید که مارو دور جمع کردین 

🌹🙏💚

سلام گلم  انشاءالله 🤲🤲خودمم دارم از دیروز اینجوری خودمو قانع میکنم راستش کلی هم برا دل تو نار ...

راستش ازپریشب ک پیامو دیدم نتونستم  اون دوشب رو بخوابم 

کل دیروزو دیشبو دعا کردم از امام زمان عج خواستم خودشون نگهدارشون باشن ودر آخر اعتماد کردم بخدا وحضرت مهدی عج 

دیشبم ب ذهنم رسید ادامه راه سادات جان اون تاپیکها زده بشه .درسته اطلاعات ما صفر هست دربرابر اطلاعات سادات جان وهیچکس نمیتونن جاشون رو پر کنن اما تمام تلاش خودمون رو میکنیم ک مطالبی رو جمع آوری کنیم ک منبعش موثق باشه  و فقط حضرت مهدی عج رو یکم بتونیم بشناسونیم ب بقیه و افرادی رو جذب کنیم 

تاپیک مشق انتظار ۲  دیگه کلاس آنلاین نیست مثل سادات عزیزمون،،  فقط مطالب رو میزاریم و همه میخونن  اگرم کسی سوالی داشت باید با تحقیق جوابشون داده بشه 

مطالب راجع ب حضرت مهدی عج و حضرت فاطمه زهرا س و وظیفه یاران و این موارد درنظر دارم ک ب اشتراک بذاریم

فقط کاش همه مطالعه کنن بخونن .

درسته هممون پر سوال بودیم ک ازشون بپرسیم اما ان شاءالله خودشون برمیگردن واون تاپیک رو باز میکنن وادامه کلاسها برپا میشه بلطف خدا وآقا امام زمان عج .

ماالان اینطوری فکر میکنیم  سادات جان رفته که ما ۴۰ روز خودمون رو بسازیم  بعد ساختن خودمون ایشون برمیگردن ببینن کیا قوی شدن کیا تغییر کردن کیا نمازاشون شده اول وقت کیا شدن خالص خالص  اخرین جملشون این بود غربال نشیم   ماهم با ناامید بودنمون داریم غربال میشیم  پسس امیدمون بخداست فقط و میدونیم این شرایط هم برای این اعضا شاید امتحانیست بزررگ برای شناخته شدن افراد قوی وثابت قدم  وضعیف....

ما فراموش نمیکنیم خواهرمون رو فقققط اعتماد میکنیم بخدا وولی بر حقش  هرچققددر ک طول بکشه هم منتظرش میمونیم و مطمئنیم ک باخبرهای خوش وسلامت برمیگرده

ان شاءالله

سلام من دیروز چند تا لکه دیدم الان باید نائب بگیرم ؟

سلام عزیزم بله 

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج ⚘ خواهرای عزیزم سلام . صبحتون ان شاءالله با سلام ب آقامون و ...

سلام عزیز دلم سادات خانوم کجا رفتن مگه🥺🥺🥺منم هستم یا علی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها چ خبره🥺🥺من چرا خبر ندارم 

سادات جون چی شدن؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

📌 رفیق خدا شدن سخت نیست

🔆 قربان، عید تقرّب به پروردگار، و ابراهیم،‌ نماد سربلندی در آزمونِ ادعا و عمل، جز رضایت معبودش نمی‌خواهد.

🔹 تمام وجودش، جانش و فرزندش را به مسلخ عشق می‌برد و می‌شود خلیل‌الله. تو هم می‌توانی! رفیقِ خدا شدن خیلی هم سخت نیست.

🔻 کافیست حجِّ واجبت را به‌جا آوری! مگر مَثَلِ امام، مَثَل کعبه نیست؟ پس بلند شو! پروانه‌وار به دورش بگرد و طواف کن! شیطانِ نفست را سنگ بزن! دوست‌داشتنی‌های زمینی‌ات را فدای یار کن!
تسلیمش باش!

🎉 رضایت او رضایت خداست. حالا می‌توانی مسلمانی‌ات را جشن بگیری‌. حَجَّت قبول

🌸 عید_قربان بر امام زمان و تمام مسلمانان مبارک باد

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
بچه ها چ خبره🥺🥺من چرا خبر ندارم  سادات جون چی شدن؟

عزیزم این اخرین پیام سادات جان هست 💔

این