2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام مهربونام😍خیلی کلاس خوبی داشتیم امروز از بودن در کنارتون لذت بردم😍❤سادات جانم و فرشته جانم خسته نباشید و شبتون بخیر

این سه تا عکس رو امروز درست کردم و عکس اول روهم برای محرم میشه استفاده کرد😍❤

@dokhi75   

@sepidpar  

@مهتاجبانو  

@مامان_بچه_هام  

@یوکابد77😂

دوستای قشنگم ببخشید که تگتون مبکنم و مزاحمتون میشم میترسم یه وقت عکس هارو بین پست ها گم کنید❤اگر عکس هارو فقط لایکم کنید متوجه دیدنتون میشم اذیت میشید هر سری جواب میدین❤❤❤یه دنیا بابت انگیزه دادناتون ممنونم💕💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام مهربونام😍خیلی کلاس خوبی داشتیم امروز از بودن در کنارتون لذت بردم😍❤سادات جانم و فرشته جانم خست ...

سلام عزیزم ببخشید گفتی جواب ندم ولی آنقدر عکس ومتنها قشنگ بود نتونستم ..ممنون که به یادمی وصدام می‌کنی که لذت ببرم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام علیکم 

دوستان عزیزم 

دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خوب نیست؛قرار بود این چله رو براتون ترتیب بدیم ولیکن با شرایطی که هم اکنون برامون پیش اومده قدرت جسمیمون رو ازدست دادیم؛و‌شاید این دیگه آخرین پیاممون باشه برای شما،وضعیت ما بخاطر بیماری خاصی نیست اتفاقی برامون افتاده که نمی‌تونیم باشیم این اتفاق جسمی هستش؛مشتاق بودیم کلاسهای مهدوی رو برگزار کنیم و مستقیما خبرهای خوب بدیم،اما باید صبرکنید تا خبر خوب رو خودتون بدید،این چله طبق گفته ام به فرشته ی عزیزم آخرین چله ای بود که قرار بود کنارتون باشیم،اگر حالمون خوبه بود دریغ نمی‌کردیم ،این‌وضعیت به طور ناگهانی برامون رخ داده،چله رو ادامه بدید تا تاریخ ذکر شده و هم رو یاری کنید،گلعنبر در کنار فرشته باش و مارو به ارزومون برسون 

آرزوی ما برگزاری این چله بود،اشکهای امشبمون از علاقه ی ماست به شما اعضای عزیزم 🌹

عزیزانم این جمعیت رو مبادا سست کنید با سردی و عدم محبت!

تحت هر شرایطی باید فعالیت کنید 

و دفتر رو پر کنید از خاطراتتون وجمله های مهدوی ناب 

ظهور نزدیک هست نزدیک نزدیک نزدیک غفلت نکنید غربال نشید عزیزانم؛تک تک شما عزیزانم رو به خداوند سپردم و یقینا به خواسته هاتون خواهید رسید🌹

از بین شما یارانی برای حضرت هستند پس از وجود هم بهره ببرید.

خدانگهدار عزیزانم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام علیکم  دوستان عزیزم  دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خو ...

ای وای عزیز دلم    باخوندن پیامتون انگار دلم ازجا کنده شد 

دوست دارم بگم نرید ولی دلم هم نمی‌خواد بهتون فشار جسمی زیاد بیاد براتون دعا میکنم همیشه ومطمعنم بازم برمیگردید پیشمون ...دوستون دارم ...دست خدا وسایه امام زمان پناهتون

عزیزمممم چقد تو خوبی 😍😍😍🌹🌹🌹 کاش همه ی اعضا عین تو بودن دقت میکردن ب پیامها تذکرها 😀

خوبی رو از تو یاد گرفتم عزیز دلم 🌹🤗😘

دقیقا فکر کردم با منی 😁😁😁

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام علیکم  دوستان عزیزم  دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خو ...

سلام 

خواهرم چی شده ،قلبم به درد اومد از دیدن پیامتون😢 😭،ان شاءالله که زودتر خوب می شید و چله رو با هم پیش می بریم 

آیه الکرسی می خونم برای بهبودتون ،ان شاءالله زودتر به جمع ما برگردید سلامت و تندرست 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

وای یا حسین من الان دیدم پیام رو 😭😭😭

چیشده ساداتم 😭😭😭😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@گلعنبر 😭😭😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سادات جان ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله هرچه زودتر با سلامتی کامل برمیگردید نور چشم مایید باید باشین

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

وای نه سادات جان چی شده خواهر خوبم 😔😔😔اشکم در اومد به خدا انشاءالله که خیره و به زودی برمیگردین پیشمون وجودتون باعث دلگرمی همه ما بود و هست❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام مهربونام😍خیلی کلاس خوبی داشتیم امروز از بودن در کنارتون لذت بردم😍❤سادات جانم و فرشته جانم خست ...

چقدر خوشگلن عکسهاتون 👏👏👏برا خودتون اسپند دود کنید ماشاءالله هرسری زیباتر میشن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

😭😭😭😭قلبم درد گرفت با دیدن این پیام😭😭😭

سادات جان حلالم کن اگه برات لوس شدم😭

آقامون میاد انشاءالله ،همه به آرزومون میرسیم شماهم امروز از امام حسین شفامیگیری انشاءالله🤲🤲🤲

یا حمید بحق محمد

یافاطر بحق فاطمه 

یاعالی بحق علی 

یا محسن بحق حسن 

یا قدیم الاحسان بحق حسین 😭😭😭🤲🤲🤲شفای همه مرضات مسلمین 

سلام گلم... ن بابا چ اذیتی 

اصا انقد ذوق میکنم نمیشه که جواب ندم😍😍😍😍😍

هربار زیباتر از قبل 😍 ماشالله بهت هنرمند ❤️👏👏

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید