2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

عیدتون مبارک عزیزانم ❤️

عید بر آقا امام زمان عج و سادات جان هم مبارک باشه 

ان شاء الله بحق این روز حاجت روا بشید همگی و تمام این جمع به ظهور امام زمان عاقبت به خیر بشیم. آمین 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

سلام عزیزان عید همگیتون مبارک❤❤❤❤🌹🌹🌹

هرچند که از دیروز انقدر حالم بده که دور خودم میچرخم فقط حس بچه ی نوپایی رو دارم که تو یه جای غریبی مادرشو گم کرده و گیج و مبهوت میچرخه دور خودش 😭😭

یا علی فرشته جان من هستم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج ⚘ خواهرای عزیزم سلام . صبحتون ان شاءالله با سلام ب آقامون و ...

یاعلی💓

هستم باهات خواهرخوبم،عزیزدلم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج ⚘ خواهرای عزیزم سلام . صبحتون ان شاءالله با سلام ب آقامون و ...

سلام فرشته جان..خدا قوت

ان شاالله سادات عزیزمون بر میگردن من مطمئنم

چند وقت پیش جایی خوندم که امام زمان عجل الله از پدر خودمون به ما مهربان تر هستن و هر روز دعاگومونن و حتی با سر درد ما سر درد میگیرن..سادات جان عشق مولامون رو در قلب دارن پس حضرت حافظ سادات جان هستن و عاشقانه دوسشون دارن و دوباره ایشون رو به جمع ما بر میگردونن

فرشته جان منم هستم هر کمکی از دستم بربیاد برای بر پا نگه داشتن این جمع انجام میدم با کمال میل و افتخار.

همون طور که گفتی تا وقتی که سادات بیاد باید براشون سنگ تنوم بزاریم..ان شاالله زود بر میگردن و ما کلی خوشحال میشیم

دعا برای سادات جان و فراموش نکنیم

یا علی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

سلام..عیدتون مبارک  

پارسال عید قربان چشمم گریون بود

امسالم به همین شکل..ان شاالله خدا همه این روزای سخته الانمون رو هر چه زودتر با برگشتن سادات جان برامون تلافی کنه  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

@anistone عزیزدلم این تاپیک برای سوال و جواب هست سوالاتت رو اینجا بپرس

اون تاپیک فقط برای گزارش روزانه هست 

عزیزانم، دوستمون سوالش اینه که صدقه رو نمیتونن هر روز بذارن اشکالی نداره؟ نیت میکنن هر روز بعدا پرداخت میکنن

لطفا راهنماییش کنید🙏

عزیزم من خودم دقیقا مثل شمام. مثلا دیروز صدقه کنار نذاشتم اما نیت کردم. بنظرم نیت مهمترین عمل انسانه و امام زمان از همه چی ما خبر داره 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

با سلام به همه دوستان عید قربان به همتون تبریک میگم و در این روز عزیز از خدا می خوام به زودی مشکل سادات جان حل بشه و باز دوباره با ❤احسنت❤گفتنشون انرژی بگیریم برا سلامتیشون یه صلوات و یه حمد شفا محبت کنید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بسم الله الرحمن الرحیم...

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
@anistone   عزیزدلم این تاپیک برای سوال و جواب هست سوالاتت رو اینجا بپرس اون تاپیک فقط برای ...

آها ببخشید چشم 

ممنون از راهنماییتون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام خواهرای قشنگم سلام فرشته جانم عیدتون مبارک باشه مهربونای من❤یا علی🤚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

یاعلی💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام‌خواهرای مهربونم عیدتون مبارک حاجات دلتون روا ، انشاالله بحق این اذان سادات عزیزمون سلامت وتندرست بشن وب جمعمون برگردن ،الهی امین ❤💚