2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
راستش ازپریشب ک پیامو دیدم نتونستم  اون دوشب رو بخوابم  کل دیروزو دیشبو دعا کردم از امام ...

انشاءالله🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

⚘﷽⚘

و سالهاست که تو همان تنهاترین سفیدپوش سرزمین ابراهیمے

سلام،حج ات مقبول آرام  دل بےقرار ما

عید هم آمد و چشمانمان دوباره بغض آلود است
تنهایے تو یڪ طرف و زمین گیرے ما از سوے دیگر راه پروازمان را مسدود کرده است که قربان هم با همه عظمتش قربانے کردن نفس مان را به ما نیاموخته است.

پرواز بدون تو آرزويے محال است
تویے ؛ که ماجراے سربریدن همه زنجیرهاے زمین را خوب میدانے
تویے که راه سبڪ شدن بالهایمان را در سینه ات جاے داده اے
و ما بدون تو
نه سربریدن تعلقاتمان را آموخته ايم
و نه رها شدن از زمین براے پروازهاے بلند را تجربه کرده ايم

ساده بگویم یوسف کنعانے من؛
زمین با همه عظمتش ، بدون تو گودالے تنگ و تاریڪ است و ما خسته تر از همیشه
فقط براے ملاقات هیبت حیدرے ات
لحظه شمارے مے کنیم

🕋 حج ات مقبول،تنها ذخیره زمین
یڪ نخ از جامه احرامت جان غبار گرفته ما را آرام مے کند...😔

غریب ترین حاجے هر ساله ؛
کاش بیاموزیم پیش پایت همه زنجیرهاے وجودمان را سر ببریم
تا بیابیم آنچه را که قرنهاست در حسرتش زمین گیر شده ايم . . .😭

سلام‌آخرین‌وارث‌غدیر

«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام علیکم  دوستان عزیزم  دخترای خوبم؛الان که داریم براتون مینویسیم حالم جسمیمون اصلا خو ...

وایییی😭😭😭😭چی شدهههههه

سادات خانوم الهی زود تر خوب شین 😭😭😭😭

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم این اخرین پیام سادات جان هست 💔 این

سلام عزیزم شما خبر داری چیشده 😭😭😭

آخه چراااا وای نهههه الهی زود خوب شن😭😭😭

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

✨🎊✨

عید سعید قربان مبارک 🌸🎊🌸

دوستان مثل گلم🌸🍃

در این عید  نورانی✨🎊✨

از خدا براتون 😇

🌸✨روزي مريم✨🌸  

🌸✨قصرآسيه✨🌸

🌸✨تقواي حسين✨🌸

🌸✨قلب خديجه✨🌸

🌸✨دوستي فاطمه✨🌸

🌸✨جمال يوسف✨🌸

🌸✨ثروت قارون✨🌸  

🌸✨حكمت لقمان✨🌸

🌸✨ملك سليمان✨🌸

🌸✨صبرايوب✨🌸

🌸✨عدالت علي✨🌸

🌸✨حياي زينب✨🌸

🌸✨عمر نوح✨🌸  

🌸✨وفاى ابالفضل✨🌸

🌸✨و محبت اهل بيتِ✨🌸

🌸✨رسول الله (ص) را خواهانم 🌸🙏🌸

خب

🎊✨روز زیباتون بخیر ✨🎊

🎊✨عیدتون مبارک ✨🎊

اللهم عجل لولیک الفرج💚

‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌

💢 حضرت_خضـر و امام زمان(ع)

✴️خداوند متعال خضر را حجّتی قرار داد تا هر که دربارة طول_عمر امام زمان(ع) دچار شکّ و تردید شود،به ایشان بنگرد و ببیند خداوند بندگانی از طایفة انسان‌ها دارد که چند هزار سال عمرشان از امام عصر (ع) بیشتر است.

✴️علاوه بر این،او در دورة غیبت و پس از ظهور به سان انیسی مهربان و همراهی دل‌سوز در خدمت امام عصر (عج) خواهد بود

✴️امام رضـا علیه السلام:

«خضر (ع) از آب حیات نوشید و بنابراین تا روز قیامت زنده خواهد بود، او به نزد ما می‏آید و بر ما سلام می‏کند و ما صدای او را می‏شنویم،گر چه او را نمی‏بینیم و او در هر جا که یاد شود، حضور می‏یابد.پس هر کس از شما که او را یاد نمود به او سلام کند.او در هنگام حج در مکّه حضور می‏یابد و جمیع عبادات و مناسک را به جا می‏آورد و در عرفه،وقوف می‏کند و برای مؤمنان دعا می‏نماید و به زودی خداوند در هنگام ظهور قائم ما وحشت و تنهایی او را،به انس مبدّل می‏سازد و او در کنار حضرت مهدی(عج) حضور می‏یابد.» [١]

١. کمال‌الدّین و تمام‌النّعمه،ج‏۲، ص ۳۹۰.

اللهم عجل لولیک الفرج💚

سلام عزیزم شما خبر داری چیشده 😭😭😭 آخه چراااا وای نهههه الهی زود خوب شن😭😭😭

ن عزیزم من خبر ندارم  خودم از پیام این تاپیک متوجه شدم .

پیامای طولانی دیشب و الانمو بخون .

ان شاءالله حضرت مهدی عج‌نگهدارشون هست و مطمئنم سادات جان سلامت وحاجت روا وباخبرهای خوش برمیگردن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

دعای ندبه در ۴ روز سفارش شده است:

🌺 روز جمعه

🌺 عید قربان

🌺 عید غدیر

🌺 عید فطر

🔵 در روز عید قربان غسل بسیار سفارش شده است و قربانی کردن سنت موکد است که با ریختن اولین قطره خون قربانی به زمین گناهان صاحب قربانی بخشیده میشود.

تـلنگـــر

بهـلول هــارون را در حــمام دید و

گفت: به من یک دینار بدهڪاری

طلب خود را مــےخــواهــم.

هــارون گفت: اجازه بده از حمــــام

خارج شوم من‌ڪه این‌جا عـریانم

و چــیزی ندارم بدهم بهلول گفت:

در روزقیامت هم این‌چنین عریان

و بی‌چیز خــواهــــے بود!!

👌پس طلب‌دنیا را تا زنده‌ای بده

ڪه حمـام آخـرت گـرم اســت و

دستـت‌خــالـی

آها ببخشید چشم  ممنون از راهنماییتون

سلام عزیزم .بله گلم میتونی این نیت رو بکنی  ک مثلا ۱۰ تومن میخوای بعد ۱۰ روز بدی ب ی فقیر 

تودلت میگی هزارتومن ازین ده تومن برای امروز گذاشتم کنار 

هزار تومنش برای فرداش و بقیه روزها هم همینطور . 

همینکه تودلت بگی درسته نیتت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
 سلام عزیزم واااای با وجود ناراحتی که از نبودن سادات جان داشتم ولی خیلی خیلی خوشحال شدم پیامت ر ...

عزیییززدلمم  من شخص خاصی نیستم ک بخوام خودم رو در حد سادات جانمون بدونم و درس بدم بهتون ...

من خیلی کوچکتر ازین حرفهام  ...

...

باید اطلاعاتی رو جمع آوری کنم بکمک دوستانی ک علاقه دارن همکاری کنن  وبعد ارائه بدیم و شما استفاده کنید 

اگرم سوالی دارید با تحقیق پاسختون داده بشه ...

فقط نمیخوام این جمع راکد و بیحرکت بمونن و بشن افسرده

نیتم این هست .

تاپیک نمازاول وقت وتهذیب نفس هم قبلا خود سادات عزیزمون نیتش داشتن بزنن الان ک غائب هستن من جاشون حتما این تاپیکو میزنم  واقعا انگیزه میده ب ادم 

سلام عیدتون مبارک دوستان  ان شاالله خانوم ساداتم برگردن به جمع  خیر ببینید که مارو دور ج ...

علیک سلام عزیزم  عید شماهم مبارک ⚘⚘

وظیفمون هست گلم.

الهی آمین ⚘⚘