2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28871 بازدید | 4891 پست
ببخشید نمیشه تاپیک مربوط به کلاسها جدا باشه مایی که می خوایم از محتواش استفاده کنیم راحت تر دسترسی پ ...

درسته درفکر این هستیم که تاپیک جداگانه بزنیم 

احسنت 

ساعات رو هم بررسی میکنیم نگران نباشید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
درسته درفکر این هستیم که تاپیک جداگانه بزنیم  احسنت  ساعات رو هم بررسی میکنیم نگران نباش ...

از لطف شما خییییلی ممنوونم ..موفق و موید باشید در پناه خدای مهربوون

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربوون امام رضای غریبم برم که روز تولدش با دوستی آشنا شدم که منو با این گروه آشنا کرد ..خیلی دلم می گرفت که الان که تو شرایط کرونا دورهمی ها برای صلوات و زیارت عاشورا کم شده تو فضای مجازی که این کار راحت تره هم امام ما غریب موندن  عده زیادی باید دور هم جمع بشیم و عاجزانه از خدای بی نیازمون بخوایم که از ادامه غیبت حضرت صرف نظر کنه و به داد ما برسه ..اللهم عجل لولیک الفرج به تنهایی و غربت بی بی زینب کبری ...البته جسارت کردم  در حظور سادات عزیز  ..

جانم عزیز

برو صفحه 16 ازت قدر دانی کردم البته با پروفایل نازنین  و شما اون دوستی هستین که من با شما روز ولادت آقا امام رضا آشنا شدم و شما سادات عزیز رو به من معرفی کردین

برو صفحه 16 ازت قدر دانی کردم البته با پروفایل نازنین   و شما اون دوستی هستین که من با شما روز ...

فدات بشم کارمن نبود کارخدابود منوواسطه قرار دادشماهم خیلی بهم کمک کردین ممنون لطف کردی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فدات بشم کارمن نبود کارخدابود منوواسطه قرار دادشماهم خیلی بهم کمک کردین ممنون لطف کردی

نمی دونم باور میکنی یا نه ..اینجا که میام خیلی دلم روشن میشه و دنبال جایی میگردم که گروهی دعای فرج بخونیم بدون اینکه هم رو بشناسیم ..با هم هم صدا بشیم و برای فرج امام عزیزتر از جانمون دعا کنیم 

نمی دونم باور میکنی یا نه ..اینجا که میام خیلی دلم روشن میشه و دنبال جایی میگردم که گروهی دعای فرج ب ...

عزیزمنم دقیقا همین طوروقتی وارداین گروه میشم مثل خدادنیاروبهم داده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

🌹 روز سوم

السلام علیک یا مهدی عجل الله

روز سوم

السلام علیک یا مهدی عجل الله🌻

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
نمی دونم باور میکنی یا نه ..اینجا که میام خیلی دلم روشن میشه و دنبال جایی میگردم که گروهی دعای فرج ب ...

احسنت این لطف خداوند هستش به همین دلیل

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
قربوون امام رضای غریبم برم که روز تولدش با دوستی آشنا شدم که منو با این گروه آشنا کرد ..خیلی دلم می ...

خوش آمدید عزیزم 

ان شاءالله

روز سوم  السلام علیک یا مهدی عجل الله ❤

احسنت آینده روشن است چون صاحب جهان دارد می آید 

ان شاءالله