2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28871 بازدید | 4891 پست
ممنون واقعا راست میگی؟ آخه خیلی وقته چیزی ننوشتم الانم کلی دقت کردم  تا خوب دربیاد🤭🤭🤭

اره جدییی گفتم 😍😍 دست خطت قشنگه 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خودمم نظرم همین بود ،گفتم یه نظرسنجی هم بکنم ببینم نظرسادات جان چیه😊

حالا تشریف که آوردن بهت میگن 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره جدییی گفتم 😍😍 دست خطت قشنگه 😍😍

❤❤❤🌹🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز سوم🌺

السلام علیک یا حجه الله فی ارضه 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مومنین و مومنات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

🌹روز سوم، اللهم عجل لولیک الفرج🌹

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

روز سوم

صلی الله علیک یا مهدی فاطمه عج 😍😍😍😍

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

روز 3

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

اللهم عجل لولیک الفرج 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزان  پیگیر مطالبی که حقیر ارسال خواهم کرد باشید.(ازمتن و کلیپ) ودرنشر مطالب کوشا باشید ان ...

السلام علیک یا ابا صالح المهدی

تا امروز اعمال انجام شد

ببخشید سادات جان من دو بچه خیلی کوچیک دارم تو کلاسها نمیتونم شرکت کنم اما اعمال را انجام میدم انشاءالله خدا قبول کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

دوستان سلام

من عذر میخوام

ساعت ۲۲ ک گفتیدهمه بیان من نمیتونم

من آخرشب ک کارهام تموم میشه گوشی رو چک میکنم

واقعا تایمش هم جوریه ک میخوره به وقت شام و کارهای دیگ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ساعت ۱۰ شب رو قدر ندونستید  حالا همتون یساعت قبل نمازصبح بیدار شید بیاید سرکلاس 😂😂😂( مزاح)

ببخشید نمیشه تاپیک مربوط به کلاسها جدا باشه مایی که می خوایم از محتواش استفاده کنیم راحت تر دسترسی پیدا کنیم..منظورم برا کسانیکه سر کلاس نمی تونن اون ساعت باشن و بعدا می خوان استفاده کنن

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

سلام علیکم 

عزیزانم 

اینجا من نماینده ای قرار دادم که دختر بسیار خوبی هستن نه بخاطر اینکه منو دوستدارن!خیر بخاطر مسائل دیگه؛دوستندارم فرشته ی مارو کسی ناراحت کنه؛همونطور که تک تک شما نباید ناراحت بشید؛ قضایای گذشته و تهمت‌های عده ای که زده شد رو فراموش کردم ولی این دلیل نمیشه چون پاسخ نمیدم سردی با نماینده امون ادامه پیدا کنه؛ و دوستندارم کار عده ای رو که به صرف یک گفته ی بی اساس یک خانوم سریع طاووس اهل جنه رو پاک کردن و رابطشون در تاپیک سرد شده در حد اعلام حضور؛اگر قراره اینطور ادامه بدید پس اعلام نکنید خودتون انجام بدید؛اینجا احترام عشق و محبت می‌خواهیم اگر همکاری نکنند اون عده پس ادامه دادن این دوستی جز غرور و سردی سرانجامی نخواهد داشت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ساعت ۱۰ شب رو قدر ندونستید  حالا همتون یساعت قبل نمازصبح بیدار شید بیاید سرکلاس 😂😂😂( مزاح)

عزیز سادات گفت بانماینده صحبت کنید ببینید برنامه چیه بگین  اگرمیشه ساعت ٦یا٧شب بگذاره کلاسو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲