2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28872 بازدید | 4891 پست

سلام علیکم سادات عزیز و فرشته ی عزیزم من موافق 1ساعت قبل نماز صبح برای تایم کلا مهدویت هستم منتها اگر سادات جان یه تاپیک جدا بزارن و فقط مطالب رو بزارن والبته قفل باشه عالیه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام علیکم سادات عزیز و فرشته ی عزیزم من موافق 1ساعت قبل نماز صبح برای تایم کلا مهدویت هستم منتها اگ ...

سلام خانم خوب هستید میشه یه سر به تاپیک اخرم بزنید ببخشید   

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
سلام خانم خوب هستید میشه یه سر به تاپیک اخرم بزنید ببخشید    

سلام جانم نگران نباشین من واستون انجامش میدم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

@امoالمصائب1135 سادات جانم سلام به روی ماهت خسته نباشی❤ شرمنده میشه برای یه موضوعی که میخوام بهتون خصوصی بگم بهتون درخواست دوستی بدم؟معذرت میخوام اگر مهم نبود مزاحمتون نمیشدم❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
@امoالمصائب1135   سادات جانم سلام به روی ماهت خسته نباشی❤ شرمنده میشه برای یه موضوعی که میخوا ...

وعلیکم السلام عزیزم بله عزیزم بفرمایید خصوصی در خدمتم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام علیکم سادات عزیز و فرشته ی عزیزم من موافق 1ساعت قبل نماز صبح برای تایم کلا مهدویت هستم منتها اگ ...

وعلیکم السلام عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
🌹روز دوم، اللهم عجل لولیک الفرج🌹 🌹روز سوم، اللهم عجل لولیک الفرج🌹

احسنت فلفل قرمزمون🌹

سلام علیکم  عزیزانم  اینجا من نماینده ای قرار دادم که دختر بسیار خوبی هستن نه بخاطر اینک ...

سلام سادات جانم .شبتون بخیر 🌹خداقوت ⚘

شما بمن لطف دارین🌺

اما من فقط بخاطر آقا امام‌زمان عج اینجا هستم

درسته باید یاران حضرت باهم مهربان وخونگرم وخاکی باشن اما وقتی بعضی دوستان اینطور نیستن ونمیخوان باشن زور ک نیست😊

هستن ازین جمع دوستانی ک خییلی بهم محبت ولطف دارن وباهام مثل خواهر خودشون رفتار میکنن با حضور این دوستانم هست ک الحمدلله دلم بیشتر گرم میشه 😊

این هم بگم برای کسانیکه شاید سوالی توذهنشون مونده باشه: 

من بشخصه هیچ  ادعایی در یار بودن پدرمون حضرت مهدی عج ندارم فقط تمام تلاش خودمو میکنم ک امام زمانم ازم راضی باشن .

ازهیچکس هیچ کینه ای به دل ندارم  ودعا گوی تک تک دوستان قدیمی وجدید هستم و همشون برام عزیز هستن ⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
احسنت فلفل قرمزمون🌹

قربونت عزیزم

ببخشید کم کاری منو امروز اصلا وقت سر خاروندن نداشتم ان شاالله از فردا جبران میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام سادات جانم .شبتون بخیر 🌹خداقوت ⚘ شما بمن لطف دارین🌺  اما من فقط بخاطر آقا امام‌زمان عج ...

عزیز دلم ان شاالله که همه با هم مثل گذشته ایم و هیچ کینه و دلخوری ای بینمون نیست 

ناراحت نباش بچه ها یه مدت متفرق شدن بخاطر اون یه ذره کم فلالیت میکنن چت میکنن..دوباره تاپیک شلوغ میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
@نگین9331     @مهتاجبانو     @ردمنا     @ملکه__یخی   &n ...

سلام عزیزم،ببخشید دقیقا روز تولدم ی مشکلی برام پیش اومد زندگیم بهم ریخته بود الان تونستم بیام سایت کلا فراموش کرده بودم چله رو😞

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزم،ببخشید دقیقا روز تولدم ی مشکلی برام پیش اومد زندگیم بهم ریخته بود الان تونستم بیام سایت ک ...

وعلیکم السلام عزیزم 

مادر آبان؛خیره ان شاءالله با قدرت چله رو ادامه میدی