2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28872 بازدید | 4891 پست
قربونت عزیزم ببخشید کم کاری منو امروز اصلا وقت سر خاروندن نداشتم ان شاالله از فردا جبران میکنم

احسنت احسنت راضی هستیم ازتون عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام سادات جانم .شبتون بخیر 🌹خداقوت ⚘ شما بمن لطف دارین🌺  اما من فقط بخاطر آقا امام‌زمان عج ...

وغلیکم السلام عزیزم دختر زیبای ما 

فرشته ی زمینی 

میبوسیم پیشانی تون رو عزیزم

ان شاءالله هستید عزیزم؛درکنار همان عده ی مهربان با قدرت ادامه بدید هم کافیست؛بقیه شایدفعلا توفیق ندارن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام سادات جانم .شبتون بخیر 🌹خداقوت ⚘ شما بمن لطف دارین🌺  اما من فقط بخاطر آقا امام‌زمان عج ...

دورت بگردم خوش قلب جانم❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

سلام علیکم عزیزانم 

تعداد اعضایی که ثبت‌نام فرمودند با اعضایی که اطلاع میدهند که انجام مستحب نموده‌اند برابر نیست؛عزیزان همگی گزارش بدهند حتما 

@عطرنرجس1400  

وعلیکم السلام عزیزم بله احسنت عالیست

سلام به روی ماهتون😍لطف دارید ممنونم❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
وغلیکم السلام عزیزم دختر زیبای ما  فرشته ی زمینی  میبوسیم پیشانی تون رو عزیزم ان شاءالل ...

خیلی ممنونم سادات جانم 🥰😊🌹⚘

ان شاءالله ان شاءالله

دوس دارم ی جمع متحد وگرم تشکیل بدیم 😍

ان شاءالله ک همینطور میشه ⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
دورت بگردم خوش قلب جانم❤

خدانکنه عزیزم 😍🌹😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام علیکم عزیزانم  تعداد اعضایی که ثبت‌نام فرمودند با اعضایی که اطلاع میدهند که انجام مستحب ن ...

سادات جان من اسامی همه رو نوشتم کسانیکه هرروز گزارش میدن جلوی اسمشون تیک میزنم .

اون اسامی ک دادم خدمتتون.  بعضیهاشون فقط ثبت نام کردن  تگشونم کردم هم  جواب ندادن . 

بعضی ها هم اضافه شدن ب جمعمون اما اسمشون درلیست شما نیست .

صبرکردم دوسه روز بگذره اگه نیومدن لیست رو باز اصلاح کنم براتون بفرستم . البته خودمم قصد داشتم دوباره فردا همه روتگ کنم وبپرسم😊

خیلی ممنونم سادات جانم 🥰😊🌹⚘ ان شاءالله ان شاءالله دوس دارم ی جمع متحد وگرم تشکیل بدیم 😍 ان شا ...

بله ان شاءالله قرار هست کمی همم آموزش بدهیم خدمتتون و سفت و سخت یاران مهدوی تقویت بشوند

بله ان شاءالله قرار هست کمی همم آموزش بدهیم خدمتتون و سفت و سخت یاران مهدوی تقویت بشوند

ان شاءالله من ک خیلی مشتاق هستم 😍