2777
2789

اره قطعا تاثیر داره

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفه ای  با تفریحی فرق میکنه

عوامل زیادی رو قد تاثیر دارن مثل خانواده و تغذیه 

ورزش بی تاثیر نیست 

اما اگه میخوای قد بکشه والیبال و بسکتبال بهترن

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
دخترم خیلی علاقه داره امروز میخواستم ببرمش الان مطبی خوندم دیگه شک دارم ببرم یا نه 

نه تو سایت ها تحقیق کن

من خودم ژیمناستیک کار میکردم و خیلی علاقه داشتم اما مامانم به خاطر همین قضیه منو کشید بیرون

الان که داشتم یه مقاله ای میخوندم نوشته بود اگر ورزش سخت و حرکات حرفه ای قبل نه سال بهش بدن میتونه باعث کوتاهی قد بشه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

یه چیز دیگه ای هم که هست باعث این افکار شده اینه که افراد قد کوتاه تو زیمتاستیک موفق ترن

اینو هم از یه سایتی قبلا خونده بودم

یه چیز دیگه ای هم که هست باعث این افکار شده اینه که افراد قد کوتاه تو زیمتاستیک موفق ترن اینو هم از ...

دخترم قدش کوتاه همش تو خونه حرکات ژیمناستیک انجام میده