من کلا بدبینم ب ورزش ژیمناستیک اگه دختر داشتم میفرستادم والیبال چون هیکل و خیلی قشنگ میکنه یه چند نفرم تو سایت گفتن بچه بودن والی رفتن و الآن قدشون خیلی بلنده
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
دخترم خیلی علاقه داره امروز میخواستم ببرمش الان مطبی خوندم دیگه شک دارم ببرم یا نه
نه تو سایت ها تحقیق کن
من خودم ژیمناستیک کار میکردم و خیلی علاقه داشتم اما مامانم به خاطر همین قضیه منو کشید بیرون
الان که داشتم یه مقاله ای میخوندم نوشته بود اگر ورزش سخت و حرکات حرفه ای قبل نه سال بهش بدن میتونه باعث کوتاهی قد بشه
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
یه چیز دیگه ای هم که هست باعث این افکار شده اینه که افراد قد کوتاه تو زیمتاستیک موفق ترن
اینو هم از یه سایتی قبلا خونده بودم