2777
2789
دخترم قدش کوتاه همش تو خونه حرکات ژیمناستیک انجام میده

قد خودتون و همسرتون چه طوره؟

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بپرسم منی که۱۸سالمه میتونم برم؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
سلام قبول شدی

سلام گلم رفتم گفت امروزنیست که فرداست 

امروزبایدپرونده رومیبردم😭

کلی استرس داشتم سردردشدم الکی

توفکرت بودم گفتم بذارانشالله فردایکدفعه خبرقبولیمومیدم😂

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
ژیمناستیک چیع  بفرستش خیاطی گلدوزی اشپزی چیزی 😁

اینا باعث قد بلندی میشه؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
خودم ۱۶۵ شوهرم ۱۷۵

به نظر من بفرستش شما ها قدتون بلنده

یه دوره میتونی بفرستیش اما حواست باشه حرکت های سخت رو بهش آموزش ندن

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
دختر جاریم ۱۲ سالش بود پرسید گفت زیر ۱۰ سال خوبه 

پس دیگه برا این کار خیلی دیر شده من خیلی دوست داشتم برم دفاع شخصی یه عده گفتن کاراته خوبه یه عده گفتن کنگ فو

یه سری شایعات هم هست که مثلا این ورزشها اسیب میزنه به بکارت.

خودم قبولش ندارم اگه شما هم قبول نداری بفرستش و اگه هم فرستادی بزار ادامه بده.

من هر ورزشی رفتم مامانم دیگه نذاشت برم به دلایلی

💃💃💃💃
به نظر من بفرستش شما ها قدتون بلنده یه دوره میتونی بفرستیش اما حواست باشه حرکت های سخت رو بهش آموزش ...

مگه چی میشه به خاطر ب.کارت؟

میتونی بفرستیش کلاس رقص باله

مگه چی میشه به خاطر ب.کارت؟

نه 

حرکات سنگین برای بچه به استخوان هاش آسیب میزنه همین خودش میتونه باعث کوتاهی قدش یا هر چیز دیگه ای بشه

2790
2778
2791
2779
2792