کاش این رسم مضخرف سیسمونی برداشته میشد کی گفته وظیفه خانواده دختره
من خودم با اینکه تک دخترم و وضع مالی بابامم شکر خدا خوبه و خودمم تازه دستم تو جیبم بود سال ۹۸ خیلی وسیله های اضافی رو نخریدم کل سیسمونیش شلید ۷ یا ۸ تومن شد
خب عزیزم سیسمونی یه لطفه نه یک وظیفه .. اگر تواناییشو نداره شما و شوهرت سعی کنید چندتا وسایل ضروری رو خودتون بخرید
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
وقتی وارد زندگی مشترک شدین ب نظرم دلیلی نداره منتظره خرج کردن یکی دیگه باشین حتی اگه اون ادم پدرمادرتون باشه
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
خب عزیزم سیسمونی یه لطفه نه یک وظیفه .. اگر تواناییشو نداره شما و شوهرت سعی کنید چندتا وسایل ضروری ر ...
در رابطه با امضات
از من فک کنم حرارتش اونقده کم بوده که همون بچگی فراش بازه باز شده الانم لخته😂
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤