2777
2789
سخت نگیر سر هیچ چیزی بعدا میفهمی حرص خورد الکی و اشتباست  مهم نیست خیلی چیزا  به آرامش د ...

اخه جلو شوهرم خجالت میکشم اون تا الان براش سه دست لباس خرید نزدیکا سه نیم یه پستونک طلا گرفته بعد من هرچی گرفتم ارزون ترین و بدترینا رو خریدم😭پولشو داره بابام ولی نمیخره

عکس خودتونه پروفایلتون ؟

بله عزیزم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم

خیلیم زیبا 😍

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اخه بابام حتما باید باشه خوش انتخاب میکنه 😭هرچی ارزون قیمت تو مغازه هستو میخره

سخت میگیری یکم.خب براش یکم توضیح بده دو تا جنس بهتر بگیری کار کنه بهتره تا بیست تا جنس نامرغوب یک روز خراب شه یا خودت پس انداز داری در کنار اونا ی بهترم بخر.

جلوشوهرتم خجالت نکش سلامت به قوت همشون همینم کلیه

اسون بگیر تا بچه نیومده برات تمرین بشه الکی خودتو پیر نکنی با یه بچه مثل ما 

خدا کافی ست.
خیلیم زیبا 😍

متشکرم🌹💛

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹