2777
2789
کاش این رسم مضخرف سیسمونی برداشته میشد کی گفته وظیفه خانواده دختره من خودم با اینکه تک دخترم و وضع ...

خدازوشکر ماها چنین رسمی نداریم

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم سیسمونی یه لطفه نه یک وظیفه .. اگر تواناییشو نداره شما و شوهرت سعی کنید چندتا وسایل ضروری ر ...

اخه تواناییشو داره فقط اون چیزایی ک من دوس دارمو نمیخره 

من الان به شوهرم بگم کلشو بخر میخره حرفی نداره ولی خب بابام مطمئنم نمیزاره از طرفیم دوست ندارم شوهرم بفهمه 

اگه بفهمه دلخور میشه هرسم دادن نمیزاره دیگه یه جوراب بخرن

تنها نیسی منم بابام پولداره ولی دهنو صاف کرد تا داد هنوزم ی مقداریشو نداده

اخه همه چی میخره ولی ارزون ترین و بی کیفیت ترینشون بعد هر کدومشونم یه رنگن

در رابطه با امضات  از من فک کنم حرارتش اونقده کم بوده که همون بچگی فراش بازه باز شده الانم لخت ...

😂😂😂

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

چرا پدر و مادرا تا اخر عمر باید به بچه ها کمک کنند خودتون بخریدمن مادر یه پسرم ولی پسرم خودش زحمت بکشه کار کنه همه چیز تهیه کنه برا زندگیش نباید توقعی داشته باشه بعد از همسرش و خانوادش.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
این رسم مزخرفو خودت کنسلش میکردی 

اخه من میدونم بگم شوهرمم بخره بابام ناراحت میشه میگه جلو شوهرت چرا اینارو گفتی 

من تا الان خودم کلی چیز واسه بچه خریدم شوهرم وضع مالیش خوبه ولی خب دوست ندارم بفهمه بابامشون سختشونه بخرن چیزی واس منه

همه دیگه دارن شوهراشون میخرن  بعد میچینن میگن بیاین ببینین کی میدونه یا میپرسه که کی خرید کرده ...

اخه بابام بگم شوهرمم بخره ناراحت میشه 

وگرنه شوهرم خداروشکر وضع مالیش خوبه تا الان یسری چیزا خریده 

همین ک فهمید داریم بچه داردمیشیم براش پستونک طلا گرفته خب منم دوست ندادم جلو شوهرم خجالت بکشم

😂😂😂

عکس خودتونه پروفایلتون ؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اخه بابام بگم شوهرمم بخره ناراحت میشه  وگرنه شوهرم خداروشکر وضع مالیش خوبه تا الان یسری چیزا خ ...

سخت نگیر سر هیچ چیزی بعدا میفهمی حرص خورد الکی و اشتباست 

مهم نیست خیلی چیزا 

به آرامش درونت و نی نیت بفکر

خدا کافی ست.
اخه من میدونم بگم شوهرمم بخره بابام ناراحت میشه میگه جلو شوهرت چرا اینارو گفتی  من تا الان خود ...

خب پولشو بگیر بگو بدین خودم میرم میگردم و میخرم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤