من خودم خیلی چیرای بیخود نگرفتم فقط ضروری وبه درد بخور گرفتم که تاالان شده چهارمیلیون وخورده ای قرار نیست که خانوادم خرج یه عمر بچه رو بدن یا چیزای بیخود بگیرم اخرش خراب بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در رابطه با امضات از من فک کنم حرارتش اونقده کم بوده که همون بچگی فراش بازه باز شده الانم لخت ...
😂😂😂
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
چرا پدر و مادرا تا اخر عمر باید به بچه ها کمک کنند خودتون بخریدمن مادر یه پسرم ولی پسرم خودش زحمت بکشه کار کنه همه چیز تهیه کنه برا زندگیش نباید توقعی داشته باشه بعد از همسرش و خانوادش.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اخه من میدونم بگم شوهرمم بخره بابام ناراحت میشه میگه جلو شوهرت چرا اینارو گفتی من تا الان خود ...
خب پولشو بگیر بگو بدین خودم میرم میگردم و میخرم
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤