2777
2789
اوهوم  یادمه من داشتم بین ابعاد حرکت میکردم و هرکدوم رو که عبور میکردم یه نور و صدای خاصی داشت ...

درسته 

ومن خودم گذشته رو دیدم ومتاسفانه کثافتکاریای خیلیارو ....

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم اینجوریه ک خیلی اذیت میشه اون حتی وقتی بیدار بوده هم تونسته تجربش کنه ولی بعدش خیلی ترسید و ح ...

فک کنم سن خواهرتون کم هست

و روحش پاک تر

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               

ما اجاره نشین هستیم یه سالی تو یه خونه زندگی میکردیم ک جن داشت بابام میتونه اونهارو ببینه حتی ولی خب بی ازار بودن

من ی شب اینطوری شدم روحم تا بیرونه خونه رفت من داشتم برمیگشتم اومدم داخل حیاط ک خواهرمو دیدم انگاری ک خواب نما شده بود و لباس سفید تنش بود و همینجوری راه رفت تا خورد به دیوار حیاط و همونجوری سرجاش ایستاد من ترسیدم خواستم برم داخل یهویی رومو برگردوندم دیدم خواهرم پشت سرم ایستاده بدون اینک پلک بزنه من خیلیییی ترسیده بودم یهو اون خفم کرد منو محکم از گلو گرفته بود و تو هوا معلق بودم ک یهو از خواب پریدم روز بعدش داشتم به ابجیم میگفتم ک اونم گفت خواب دیده بود ک من با لباس سفید تو تاریکی به یه گربه سیاه زل زده بودم و پلک نمیزدمو حتی از جام تکون نمیخوردم

راستش من ک خیلی ترسیدم 

بادیدن گذشته متوجه مسیر زندگی شدم چون هدفای خیلی زیاد پشت سر مونه که ندونستنش باعث می شد وسط باتلاقی ...

من ک تا حدودی هدفم رو فهمیدم چرا اومدم

البته همه اینا با آکاش قابل یافتن هست :)

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
منم اول گذشته رو میحواستم ولی اینده جذاب تره🙏😅👌

سلام. 

من تو همین سایت یه تاپیک مشابه دیدم که در مورد چشم سوم بود اون...و یه خانمه که یمقدا چشم سومش بازبود چند مورد به استارتر که کاربر آقا هم بود اتفاقا ایراداتی گرفت از گذشته و روابطش.

ورست بودا.

شماها هم اینطورین.

ینی میتونی مثلا انرژی بزاری از من چیزی بگی...

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

ما اجاره نشین هستیم یه سالی تو یه خونه زندگی میکردیم ک جن داشت بابام میتونه اونهارو ببینه حتی ولی خب ...

میگم قدش بلند بود و شفاف بود؟

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم