2821
2789
چطوریه ؟منم همش خواب میبینم دارم پرواز می کنم واقعا لذت بخشه

این فقط یه خواب نیست تو خودتو میبینی ک خوابیدی و داری تلاش میکنی ک به جسمت برگردی و بیدار بشی :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا خودم نه ولی از نزدیک برای یه نفر رو دیدم 

اگر بلد نباشی کامل متاسفانه به مرگ منجر می شه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

تعریف کردین لایک کنین میخام بخونم

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
برا خودم نه ولی از نزدیک برای یه نفر رو دیدم  اگر بلد نباشی کامل متاسفانه به مرگ منجر می شه

نه عزیزم چیزی نیست ک با اختیار خودم باشه من اینجوریم ک بعضی وقتا اینجوری میشم ولی یه ابجی دارم ک هروقت راجب پرواز روح بهش میگم همون شبش اینجوری میشه و خیلی میترسه

تعریف کردین لایک کنین میخام بخونم

وقتی که این اتفاق میفته میدونی یجورایی هم خیلی حس خوبی داره چون انگار ک هیچ جاذبه ای وجود نداره و تو پرواز میکنی یعنی میشه گفت این بهترین حسیه ک میشه تجربش کرد :)

اما بدترش اینه ک وقتی میخوای برگردی احساس خفگی میکنی بعضی وقتها هرچقدر تلاش کنی نمیشه و بعد یهو از خواب میپری 

این فقط یه خواب نیست تو خودتو میبینی ک خوابیدی و داری تلاش میکنی ک به جسمت برگردی و بیدار بشی :)

خود خواب هم نوعی برونفکنیه 

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
وقتی که این اتفاق میفته میدونی یجورایی هم خیلی حس خوبی داره چون انگار ک هیچ جاذبه ای وجود نداره و تو ...

این اتفاق دست خود آدمه یااتفاقیه؟!

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
وقتی که این اتفاق میفته میدونی یجورایی هم خیلی حس خوبی داره چون انگار ک هیچ جاذبه ای وجود نداره و تو ...

آره شنیدم درموردش یه اسمی هم داشت نوشته بود شیفت کردن یه همچین چیزی بود که می‌شد روحتو ببری جاهایی که دوست داری ببینی ولی  جسمی نمیتونی 🙄

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز