2777
2789
دقیقا چقد شبیه 2 سال پیشم هس=) بخاطر عدم تعادل و نبودن انرژی کافی اینجور میشید

ولی مندیگه نمی رم 

این کارا انرژی کاذب بهم می داد و انرژی ناب حودمو       می گر فت کامل 

وقتی وارد وادی عشق بشه آدم می فهمه که تنها مسیر درست همینه 

بقیه کارا مثل شکلات دادن برای سرگرمیه...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
یعنی جدی بدون اینکه بخوای میتونی روحتو جدا کنی از بدنت؟ 🤪

اره بدون اینک بخوام اتفاقیه بعضی وقتا اینجوری میشم اما خیلیم اذیت میشم چون تا بخوابم روحم جدا میشه بزور بیدار میکنم خودمو باز تا چشام گرم خواب شه این اتفاق میفته 

بعضی وقتا واقعا خیلی اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره  تو کلاساش دو سه نفر فوت کردن چون بدون اجازه استاد تو خونه انجام داده بودن و انگار نتونست ...

فک نکنم چنین باشد 

خودم خیلی تجربش کردم و برگشتم

طناب نقره ایی فقط با اذن خدا از جسم جدا میشه

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
اره بدون اینک بخوام اتفاقیه بعضی وقتا اینجوری میشم اما خیلیم اذیت میشم چون تا بخوابم روحم جدا میشه ب ...

خب حالا روحت کجاها میره 

میگن اگه تمرکز کنی میتونی هر جا میخوای بری 

دقیقا چقد شبیه 2 سال پیشم هس=) بخاطر عدم تعادل و نبودن انرژی کافی اینجور میشید

یعنی بخاطر افسردگی میتونه باشه؟ 

اخرین بار یکسال پیش تجربش کردم ک البته ی سری چیزهایی دیدم وقتی به خواهرم گفتم اونم گفت همین اتفاق واسش افتاده و منو دیده

ولی مندیگه نمی رم  این کارا انرژی کاذب بهم می داد و انرژی ناب حودمو       می گر ...

چون همه چیز از عشق و نور هست

ولی من وقتی برام رخ میداد انرژی عظیمی رو دریافت میکردم ازش

اره بدون اینک بخوام اتفاقیه بعضی وقتا اینجوری میشم اما خیلیم اذیت میشم چون تا بخوابم روحم جدا میشه ب ...

من خودم روش هامو کشف میکردم 

بخاطر اینکه هر روز چندین بار سعی میکردم ک رخ بده و قلقش دستم میومد

فک نکنم چنین باشد  خودم خیلی تجربش کردم و برگشتم طناب نقره ایی فقط با اذن خدا از جسم جدا میشه

پرواز روح برای کسی مناسبه که هر هفتا چاکراهشو با تلاش زیاد بازکرده باشه بعد انجام می ده این کارو

نه برای آدمای کنجکاو که محض بچه بازی می رن سمت این کارا 

بعد یه بنده خدایی می گفت فرکانس و امواج پرواز روح برای آدمای سطح پایین وحشتناک سیگنال منفی تولید می کنه برا همین انجام تشه بهتره

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
یعنی بخاطر افسردگی میتونه باشه؟  اخرین بار یکسال پیش تجربش کردم ک البته ی سری چیزهایی دیدم وقت ...

جالبه ک همو دیدیم

من و دوستمم همو میدیدم تو خواب 

من خیلی فشاور میوردم به خودم ک خارج 

مثلا انگار دیگه نفس نمکشیدم و جالب نبود

بخاطر هدم تعادل انرژیه

اینو نمیدونم :)  بابام تجربه های خیلی خیلیییی زیادی داشته باید باهاش صحبت کنم اگ تمایل داری ک ...

در مورد دیدن و شنیدن و اینا خودم تجربه دارم و داشتم خب 

فقط همین تسخیرش مهمه برام 

خیلی ممنون میشم بپرسی❤️🙏🏻 

تشکر ❤️❤️

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم