2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرواز روح برای کسی مناسبه که هر هفتا چاکراهشو با تلاش زیاد بازکرده باشه بعد انجام می ده این کارو نه ...

اره باید غیر ارادی باشه

هرچیزی تو زمان خودش خوبه

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
من یه بار تا جو هم تونستم برم😅

فراترم می شه رفت 

حای تو بعد زمانی هم حرکت می شه داشت 

یا حتی بعد مولکولی ...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
شما خودتونو با دیگران مقایسه نکنین داداش  به شخصه دیدم که یه سری افراد به نیت های وحشتناکی &nb ...

بسم الله😳

دقیقا 

نیت روح یک عمل هست و خیلی مهم

میشه به منم بگید بتونم بازم تجربش کنم؟ :)

هرگلی زمانی نیاز داره برای شکفتنش

تو مسیر بیداری معنوی ووو تجربه های خفن تر هم مثل ارتباط با موجودات برتر هم تجربه میکنید 

برا خودم نه ولی از نزدیک برای یه نفر رو دیدم  اگر بلد نباشی کامل متاسفانه به مرگ منجر می شه

مرگ ک دست خداست

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فراترم می شه رفت  حای تو بعد زمانی هم حرکت می شه داشت  یا حتی بعد مولکولی ...

اوهوم 

یادمه من داشتم بین ابعاد حرکت میکردم و هرکدوم رو که عبور میکردم یه نور و صدای خاصی داشت

بعد اینکه چند وقت پیش یه فضا برام باز شد و انتخاب داشتم که ایندم رو ببینم یا گذشته که اینده رو دیدم و جالب بود

جالبه ک همو دیدیم من و دوستمم همو میدیدم تو خواب  من خیلی فشاور میوردم به خودم ک خارج  ...

خواهرم اینجوریه ک خیلی اذیت میشه اون حتی وقتی بیدار بوده هم تونسته تجربش کنه ولی بعدش خیلی ترسید و حالش بد شد

مرگ ک دست خداست

اجل معلق و اجل مسما 

راجع به این دوتا تحقیق کنین خودتون ...

تو منابع دینی مون هم هست 

خیلی بحث مرگ پیچیدس 

😊

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720