2777
2789
بادیدن گذشته متوجه مسیر زندگی شدم چون هدفای خیلی زیاد پشت سر مونه که ندونستنش باعث می شد وسط باتلاقی ...

چخوب.

احوال شخص و اشخاص رو چی میشه متوجه شد

«من با ایمان رها میکنم و با شکرگزاری دریافت میکنم.»

سلام.  من تو همین سایت یه تاپیک مشابه دیدم که در مورد چشم سوم بود اون...و یه خانمه که یمقدا چش ...

نه عزیز

من هنوز این قابلیت رو ندارم

البته هرکسی هم ک داره نمیگه چون باید اجازه داشته باشه و اینکار دست بردن تو کار طبیعته

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگم قدش بلند بود و شفاف بود؟

من ندیدم ولی بابام دیده نگا جن ها با هر رویی ظاهر میشن بابام میگه ممکنه همین گربه ی تو حیاط باشه ممکنه ادمی باشه ک از کنارت رد میشه یا ممکنه اصلا مار و هر چیزه دیگه ای باشه

اون چیزی ک بابام دیدم یه سایه بلند و سیاه بود 

من ندیدم ولی بابام دیده نگا جن ها با هر رویی ظاهر میشن بابام میگه ممکنه همین گربه ی تو حیاط باشه ممک ...

عههه؟ 

این رو کامل نمی‌دونستم که میتونن تغییر شکل بدن! 

من خودم که دیدم قد بلننند و اکثرا شفاف هستن و یا مشکی هستن یا سفید یه بار هم شکل انسان بود بار های قبل رو درست یادم نیست 

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

اکاش یعنی چی😬

تصویری از کریستالهای اعظم که زنده و حاوی اگاهی هستند ما در سرزمین کریستالها هسته مرکزی گایا متولد میشویم..به هسته مرکزی کریستالی کتابخانه زنده و غار آکاشیک و افرینش میگویند که حاوی تمامی اطلاعات درباره ما و تناسخاتمان است همچنین شبکه اگاهی جمعی هم نام دارد

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               

مامان دوستم

حتی جابجایی هم داشته به شهرهای سردسیر مثل این

ولی از بچگی احضار و ‌... انجام میداده

الان هم روزی دو سه ساعت قرآن میخونه که ارواح خبیثه جسمش و تسخیر نکنن تو اون تایم

برای انجام این کار هم باید همه جا آروم باشه تا تمرکز کنه 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
مامان دوستم حتی جابجایی هم داشته به شهرهای سردسیر مثل این ولی از بچگی احضار و ‌... انجام میداده ا ...

مگه تسخیر دست خودِ انسان نیس؟

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

مامان دوستم حتی جابجایی هم داشته به شهرهای سردسیر مثل این ولی از بچگی احضار و ‌... انجام میداده ا ...

اینکه یک نفر بتونه با اجنه ارتباط برقرار کنه یک موهبت الهیه ک فقط یکبار ب ادم داده میشه بابای من یجورایی مدیوم بود احضار کننده بود جن گیر هم بود ولی ی سری اتفاقات افتاد بابام ضربه ی شدیدی خورد ک شیش ماه فقط تو بسترش خوابیده بود و دیگ از اون روز هیچوقت نتونست با اجنه ارتباط داشته باشه و هنوزم اثرات اون ضربه رو داره :)