من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من ندیدم ولی بابام دیده نگا جن ها با هر رویی ظاهر میشن بابام میگه ممکنه همین گربه ی تو حیاط باشه ممکنه ادمی باشه ک از کنارت رد میشه یا ممکنه اصلا مار و هر چیزه دیگه ای باشه
تصویری از کریستالهای اعظم که زنده و حاوی اگاهی هستند ما در سرزمین کریستالها هسته مرکزی گایا متولد میشویم..به هسته مرکزی کریستالی کتابخانه زنده و غار آکاشیک و افرینش میگویند که حاوی تمامی اطلاعات درباره ما و تناسخاتمان است همچنین شبکه اگاهی جمعی هم نام دارد
الان هم روزی دو سه ساعت قرآن میخونه که ارواح خبیثه جسمش و تسخیر نکنن تو اون تایم
برای انجام این کار هم باید همه جا آروم باشه تا تمرکز کنه
یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾
مامان دوستم حتی جابجایی هم داشته به شهرهای سردسیر مثل این ولی از بچگی احضار و ... انجام میداده ا ...
اینکه یک نفر بتونه با اجنه ارتباط برقرار کنه یک موهبت الهیه ک فقط یکبار ب ادم داده میشه بابای من یجورایی مدیوم بود احضار کننده بود جن گیر هم بود ولی ی سری اتفاقات افتاد بابام ضربه ی شدیدی خورد ک شیش ماه فقط تو بسترش خوابیده بود و دیگ از اون روز هیچوقت نتونست با اجنه ارتباط داشته باشه و هنوزم اثرات اون ضربه رو داره :)