2777
2789

سلام همسرم زنگ زد بهم گفت فردا با دو سه تااز همکاراش میخان برن دریاچه ی شبی بمونن اونجا 

حالا من چیکار کنم 

به خانوادم چی بگم 

اصن حالم خیلی بده 

ب نظرتون چیکار کنم 

اگ به شوهرت اعتماد داری چرا نره

اگه ندارید اصلا چرا باهاش ازدواج کردین؟!

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا نرفته؟ شوهرمنم هرچندوقت بادوستاش میرن می مونن بیرون راستشو بگی اتفاق خاصی میفته؟؟؟

ن

ن اتقاقی نمیقته انوقت نگزانش نمیشی 

من وقتیی  جا میره کلا از زندگی میفتم 

ن اعتماد دارم ولی دپست دارم همیشه پیشم بمونه میگم ینی رفیق باز نیس 

چی دارید؟؟؟

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان
دوست دارم

محدودش نکنید خب اونم دوستتون داره ولی دوست داره یشبم با دوستاش باشه

شما هم برید پیش دوستاتون