2777
2789
عنوان

کمکم کنید بخداذنیاز ب راهنمایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
نگران نباش عزیزم همه مردا احتیاج دارن یکم با دوستاشون هم وقت بگذرونن درست مثل ما خانوما این عادیه&nb ...

اونجا هم شاید انتن نداسته باشه انوقت این بی خبزی دیونم میکنه ک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اعتماد دارم ولی دپست دارم همیشه پیشم بمونه میگم ینی رفیق باز نیس 

اجازه بدید حریم های خصوصی خودتون رو داشته باشید ...صورت در این رابطه سالم میمونه وگرنه بعدا شوهرتون میگن دارم میریم ماموریت کاری و ازتون مخفی میکنن

شما هم برنامه بریز با دوستاتون باشید 

خانواده هم قرار نیست در جریان همه ی برنامه ها و کارهای شما قرار بگیرن به هیچ عنوان 

اونجا هم شاید انتن نداسته باشه انوقت این بی خبزی دیونم میکنه ک 

خودت از وابستگی بیش از حد به شوهرت در بیار چون هم باعث ضعف خودت میشع هم دلزدگی شوهرت هیچ مردی از زن خیلی وابسته خوشش نمیاد در مورد خانواده هم به اونا چه ربطی داره که اینقدر استرس داری

اجازه بدید حریم های خصوصی خودتون رو داشته باشید ...صورت در این رابطه سالم میمونه وگرنه بعدا شوهرتون ...

خبراخه فردا شب تولد خانوم داداشم هست مجبورم بهشون بگم ک الیگودرز نیس 

میگم فردا برچسب رفیق بازی رو بهش نزنن

عزیزم اولا که شوهرت اگه تو نگی کسی هیچی نمیدونه بعدشم خیلی از مردا در ماه یک و دوبار میرن با دوستاشون بیرون اونم تو این اوضاع پر استرس جامعه حق دارن با یه بار رفتن هیچکی برچسب نمیزنه نترس 

خبراخه فردا شب تولد خانوم داداشم هست مجبورم بهشون بگم ک الیگودرز نیس 

خوب یه جوری با احترامو محبت بهشون بگو که فردا ما قرار داشتیم ولی دیگه سعی کن از قبل هماهنگ کنی که منم بتونم برنامه هامو بچینم...گله و شکایت و غر نزن 

یه جوری بگو که نه بهش بر بخوره و هم بفهمه که باید از قبل زودتر هماهنگ میکرده با شما