2777
2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 50 پست

خواستم بگم کل جهازتوبده بهش شایددست ازسرت برداره،بعددیدم چشماتم عفونت کرده اون دیگه چشمش شورنیست چشمش تانکه منهدمت میکنه تاشهیدنشدی قیدشوبزن،من یکی ازدوستام اینجوری بود،درارتباط نیستم ولی اینستاجدیدا فالوم کرده نمیدونم چشماش ازنت هم تاثیرداره؟عرق سردنشسته رو پیشونیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم بگم کل جهازتوبده بهش شایددست ازسرت برداره،بعددیدم چشماتم عفونت کرده اون دیگه چشمش شورنیست چشم ...

وای خدا چقد خندیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تاااانک🤣🤣🤣

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

اره متاسفانه یکی ازدوستای منم همینجوریه منم نمیخوام دلش بشکنه.اوایل متوجه نمیشدم بعد کم کم فهمیدم ارتباطمو باهاش کم کردم غیرمستقیم وبامهربونیم بهش فهموندم کمتر ارتباط داشته باشیم منم نمیدونم چیکارکنم خیلی کنجکاوه من واقعا بدم میاد میخواد همه چی رو بهش بگی وازهمه چی سردربیاره 

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

من اعتقاد دارم

چند مورد اینطوری دارم دور ورم

یه همسایه ام دارم زندگیش خیلی خوبه ماشالله اما چشش دنبتل منه من شوهرم خرج کن ولی بی اعصابه و تند و کلی دعوا 

اما اون شوهرش جمع کن اما خیلی خوش اخلاق تو این 6سال یبار صداش نشنیدم اما شوهر من صدبار بیشتر صداش رفته مطمئنم

اما بازم تا من چیزی میگیرم بشدت تو صورتم حسادت میکنه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
دوست منم ی بار گف چ شلوارت قشنگه بعد شلواره دوساعت بعد سوخت😐

🤣🤣🤣🤣🤣

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

تاپیک خنده شد ببخشید ولی چون خیلی سر خودم اومده خندم میگیره🤣

اره متاسفانه یکی ازدوستای منم همینجوریه منم نمیخوام دلش بشکنه.اوایل متوجه نمیشدم بعد کم کم فهمیدم ار ...

افرین اینم دقیقا همینه همش ازت سوال می‌کنه از صبح تا شب می‌پرسه ازت

خواستم بگم کل جهازتوبده بهش شایددست ازسرت برداره،بعددیدم چشماتم عفونت کرده اون دیگه چشمش شورنیست چشم ...

اگه تو اینستا روابط و زندگیت رو به اشتراک بذاری چشم میزنه ، پس بلاکش کن زودتر 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است