2777
2789
عنوان

بچه ی فامیل

439 بازدید | 34 پست

واقعا چرا بعضیا اصلا وقت برای تربیت بچه هاشون نمیذارن. بخدا دیشب این عنتر به حدی اعصابمو خورد کرد داشتم سکته میکردم. انقد دندونامو رو هم فشار داده بودم درد گرفتن. جدی جدی انگشتشو میکرد تو چشم. هی میرفت آشپزخونه و اتاق خواب بی اجازه با وسایلا ور میرفت. نمیدونم چه غلطی کرد سینک ظرفشویی گرفت. میرفت زیر فرشا دراز میکشید. پا مبلیایی رو که تازه خریده بودیم داشت با پیچ گوشتی سوراخ میکرد. پیچ گوشتی رو که ازش گرفتم این بار با ناخن خط میکشید روش😑 روم نمیشه بهش تذکر بدم مامان باباشم اصلا به یه ورشونم نیست چیکار کنم

🫀🖇

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجور مواقع مودبانه بگو برو پیش مامان جون بشین

بچه فامیل ما وقت غذا خوردن میرن پیش دیگران میشینن مادراشون یادشون میدن تا تودشون راحت غذا بخورند. من میگم فلانی جون برو پیش مامانی بشین خوب هست پذیرایی کنه

برامن بچه برادرشوهرم رفته بود مجسمه های تواتاق خوابموشکونده بود انداخته بود پشت بخاری وقتی رفتم دیدم کلی مجسمه شکونده ازم یااوندفعه اومددراتاق خوابمونوبستم تاسرگرم پذیرایی بودم رفته بودانگشت کرده بود تووسایل آرایشی ام من خودم بچه ندارم بعد چندروز متوجه شدم چه بسر وسایلم اورده

گاهی انسانم آرزوست
درکت میکنم به خدابعدش از نظر خودشون با تربیت و با شخصیت ترین بچه رو دارن و افتخارم میکننحالا این چند ...

دقیقا. خواهر بزرگترش تذکر میداد مامانش میگفت نه خودش عاقله میفهمه کارش اشتباست ولش کن😐 ۳_۴ ساله بشدت پررو و بی ادب. والا حرفایی که اون میزنه من نمیزنم

🫀🖇

اینجور مواقع مودبانه بگو برو پیش مامان جون بشین بچه فامیل ما وقت غذا خوردن میرن پیش دیگران میشینن ما ...

بخدا چند بار گفتنم برو بشین اشپزخونه خطرناکه انگار نه انگار میگفت نه نمیرم

🫀🖇

من که همیشه میرینم ب ننه باباشون☺️

مامان بابا شون خیلی پرروتر از این حرفا هستن ک چنین بچع هایی دارن وفقط نگاه میکنن ب مردم آزاریه بچه هاشون و ی تذکر ب بچشونم نمیدن حتی

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕