2777
2789
عنوان

بچه ی فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 37 پست
برامن بچه برادرشوهرم رفته بود مجسمه های تواتاق خوابموشکونده بود انداخته بود پشت بخاری وقتی رفتم دیدم ...

مخصوصا اگه بچه نداشته باشی تحمل بچه های دیگران خیلی برات سخت تر میشه. چیزی به مامانش نگفتی بعدا؟

🫀🖇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخصوصا اگه بچه نداشته باشی تحمل بچه های دیگران خیلی برات سخت تر میشه. چیزی به مامانش نگفتی بعدا؟

نه چی بگم حس میکنم مادرش میگه بهش اینکاراروانجام بده چون جاریم ادم مریضی هست به شوهرم گفتم گفت صداشودرنیار فردامیگن خواسته ارتباطمونوقطع کنه تهمت به بچه امون زده

گاهی انسانم آرزوست
نه چی بگم حس میکنم مادرش میگه بهش اینکاراروانجام بده چون جاریم ادم مریضی هست به شوهرم گفتم گفت صداشو ...

وای چقدر ییشعور ولی بنظرم کاش بهش میگفتی.انقد اعصابم خورده بخدا خوابم نمیبره هی یادم میاد

🫀🖇

وای چقدر ییشعور ولی بنظرم کاش بهش میگفتی.انقد اعصابم خورده بخدا خوابم نمیبره هی یادم میاد

درکت میکنم وایی اسی خداشاهدیه مورد داشتیم اومدن خونمون بچه هاش دوتابودن مبل وبرعکس کرده بودم سرسره بازی میکردن کف مبل ومادرشون هیچی بهشون نمیگفت اونموقع مجردبودم خونه پدرم اومده بودن اینوهیچوقت نتونستم هضم کنم تازه خریده بودیم بعدمادرشون ازظهراومدتااخرشب رفت باورکن لنگه دمپایی هامونو تایکماه پیدانکردیم توحیاط همه باغچه روشخم زده بودن🤯😅

گاهی انسانم آرزوست
درکت میکنم وایی اسی خداشاهدیه مورد داشتیم اومدن خونمون بچه هاش دوتابودن مبل وبرعکس کرده بودم سرسره ب ...

واییی شوخی میکنیییی😐😐😐ینی هیچی بهشون نگفتین؟؟؟؟

🫀🖇

دقیقا. خواهر بزرگترش تذکر میداد مامانش میگفت نه خودش عاقله میفهمه کارش اشتباست ولش کن😐 ۳_۴ ساله بشد ...

برا من پیش اومده وقتی کفری میشم با اخم و ناراحتی میگم فلانی بچه رو بگیر یا وسایلو از بچه میگیرم با اخم میگم برو اونحا بشین

والا بعضی خانواده ها خیلی بیفکرن

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤