2777
2789
عنوان

چشم شور

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سوالدارم اینایی که زندگیشون بیس چاری تو اینستا میذارن چیییی  چش نمخورن ؟؟؟؟؟؟مثل دنیا جه ...

اونا دعا دارن ، نمی‌بینی همش تبلیغ میکنن دعانویس هارو

افرین اینم دقیقا همینه همش ازت سوال می‌کنه از صبح تا شب می‌پرسه ازت

بعد اگه جواب ندی ناراحت میشه فکر میکنه داری خودتو میگیری.من بخاطر اینکه فهمیدم غصه میخوره دیگه خیلی وقتا میپیچوندم ولی متاسفانه ولکن نیست.قشنگ میدونم فهمیده که دیگه دوست ندارم درارتباط باشیم ولی بازم ازشدت کنجکاوی ادامه میده ومنم اصلا اصلا نمیتونم زه راحتی دل یکی رو بشکنم بگم خدانگهدارت

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
یبار کردم اما دوست خانوادگی مجبورم 

بیخیال بابا ، من اگه لازم باشه خواهرمم بلاک‌میکنم ، چیزی که بدونم به من آسیب میزنه حذف میکنم ، مثل برادرم و زنش که سالهاست بلاکشون کردم😉

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من یه سوالدارم اینایی که زندگیشون بیس چاری تو اینستا میذارن چیییی  چش نمخورن ؟؟؟؟؟؟مثل دنیا جه ...

سوال منم هست. مثلا خواهرشوهرم  تا من یه چی بخرم بگه چه قشنگه به یه هفته نمیرسه منهدم میشه   ولی جاریم هر چی بخره به اونم میگه چه قشنگه ولی اون چیزیش نمیشه  چرااا؟ 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
بعد اگه جواب ندی ناراحت میشه فکر میکنه داری خودتو میگیری.من بخاطر اینکه فهمیدم غصه میخوره دیگه خیلی ...

اره برا من دوست خانوادگیه نمیدونم چی کنم واقعا از ترسش ک اصلا نمیشه استوری بذارم ، از خورد و خوراک و لباس و کجا بودی کجا رفتی و...می‌پرسه هرچی میگه نابود میشه ، یبار اومد داریم بده دار و ندارم و برام شمرد گفت برو خدارو شکر فلان چیزارو داری بخدا فرداش گلگیر ماشینمون جمع شد

اره برا من دوست خانوادگیه نمیدونم چی کنم واقعا از ترسش ک اصلا نمیشه استوری بذارم ، از خورد و خوراک و ...

آره میفهمم چی میگی ولی من تاتونستم دوری کردم استوری واینا میذاری اونو هاید کن که نبینه

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

اونها که زندگی ندارن چشم هم بخوره ، همش پوچ و ظاهر سازیه ، از درون زندگیشون گند تو گندِ

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است