2777
2789
عنوان

چشم شور

613 بازدید | 50 پست

به چشم شور اعتقاد دارید؟ یکی از دوستان من اینجوریه 

خیلی دختر خوب و خوش قلبیه ها اما چشمش شور نمی‌دونم چی کنم ، مثلا اگر چیزی ازت ببینه بخواد نداشته باشه اون وسیلت میسوزه یا.....

اون سری گفت از فلان جا کابینت عکس بده دادم فرداش کابینت زیرش لق شد اومد پایین دو تا سرویسم شکست 

چاییساز باهم بودیم خریدم ده روز بعدش سوخت هم قیمت خود چاییساز پول تعمیرش شد گفت خوشبختانه شوهرت برات همه چی میخره، رفته بودم آرایشگاه مژه گذاشتم قرار بود شبش بریم بیرون دیدم گفت هووو چشات ک درشت مژه هم داری ، پس فرداش اومدم با پنبه چشمم پاک کنم پرز پنبه رفت تو چشمم عفونت کرد مژه هارو برداشتم تا یک ماه نصف صورتم ورم کرده بود جفت چشمام شده بود خط از شدت ورم 

ازونروز دیگه باهاش اصلا بیرون نرفتم کمتر سعی کردم حرف بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂

شوهر منم اینجوریه کافیه از یه چیزی تعریف کنه فقط 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

چشم شور واقعیت داره. منم نمیدونم کدوم یکی از خانواده شوهرمه ولی مطمئنم چشمش شوره  هر وقت با هم میان خونمون تا برن بیرون یکی از وسیله هام خرابه   یا شوهرم میخاست استخدام شه تا بهشون گفتیم  ککنسل شد😥

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

اعتقاد دارم 

ی بار یکی از چشام تعریف کرد همون لحظه چنان چشم دردی گرفتم ک تا الان تجربش نکردم تو چشمم خون افتاد 

ی بارم یکی از دستپختم و غذا درست کردنم  تعریف کرد همون روز دستم سوخت