2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست
راس ساعت ۱۲ شب مدیتیشن کنید ... جریان الهی وقتی قطع بشه خودتون متوجه میشید... یه حس خیلی عالیه... تا ...

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی از وقتی پیشش رفتی درسته؟

نه وقتی بچه بودم ۶ سالم بود داشت ب مادرم اینا میگفت مواظبش باشین🥺

ولی الان ۱۷ سالمه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
وای نه توروخدا از اینا نگو میترسم💔🥺

اخه میگن وقتی باشن اینجورصداهایی میشنوی ولی فک نکنم بهش فکر نکن

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
متاسفانه میگن همزاداز جن شیطان بیشتر میتونیم حس کنیم تا همزاد دنیای موازی مگه این ک ۷ تاچاکرا هات با ...

نه تورو خدا از جن نمی‌خوام😐😂🤣

ینی هفت تا چاکرا باز باشه می تونیم دنیای موازی رو ببینیم ؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
عزیزم من خانواده پدریم کلا این مدلی هستن ولی چیز خوبی نیست واقعا .. نه فکر میکنم یه حسی هست تو وجودم ...

میشه در مورد من بگی حست چیه

در مورد حامله شدنم

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
عزیزم من خانواده پدریم کلا این مدلی هستن ولی چیز خوبی نیست واقعا .. نه فکر میکنم یه حسی هست تو وجودم ...

درمورد کسی که ندیدی هم میتونی بگی؟

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
بیشتر دعا نویسا و موکل هاشون یا اجنه هستن یا ام انسانی ک چشم سومش بازه و رویداد هایی که واسه طرف گذش ...

اره ولی قبول‌کنید چشم سوم خیلی کم پیش‌میاد کسی کامل باز کرده باشه مگر‌چه کسی باشه که خیلی پیگر باشه بره پیش کسش یاد بگیره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه تورو خدا از جن نمی‌خوام😐😂🤣 ینی هفت تا چاکرا باز باشه می تونیم دنیای موازی رو ببینیم ؟

میگن ولی باز کردنش خیلی سخته مراحل عجیب و عرفانی داره

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
حقیقتشو بخواین هرشب شمع روشن میکنم و قران فارسی میخونم با۲۰۰۰بار ذکر الله غفور برای قطع شدن تمام انر ...

روح نگهبانت رو میتونی ببینی ؟ از کی ؟ خودت کردی یا ارثی بود؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
ببخشید منظورم شوهر عمم بود اشتباه تایپی بود ، ولی یه حسایی هم بهم میگه  شوهرم هم عمرش کوتاهه&nb ...

نه خدانکنههه اصلا اینجوری بهش فکرنکن 

مثبت فکرکن همیشه

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》