2789
عنوان

چشم سوم

1489 بازدید | 178 پست

کیا باز کردن با باز بود کلا؟

کسی رو میشناسین که چشم سومش باز باشه؟

ی سوال هابی دارم راجع به جهان شاید با چشم سوم بشه پیدا کرد جوابش رو باز کردنش واسه بدن عوارض هم داره؟ 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من‌فقط تتوشو دارم 😄

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خیلی بدع 

یه دعاگر ب من گفت چشم سومت خود ب خود بازه 

و اینکه میگن وقتی باز باشه چیزای غیرعادی میبینی و در کل وحشتناکه😑

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
رو پیشونی جای خودش یا جای دیگ؟

نه رو انگشت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من امروز راجب امتحاناتم یچی افتاد تو دلم همونم شد همیشه میشه 😑خسته شدم اههههههه  تازه هرچی ...

این ینی کمی بیشتر از ما با بازه و شاید راحت تر از ما بتونین بازش کنین

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
حالا میبینی... چیزای غیر عادی

نه ولی صداهای غیر عادی زیاد میشنوم💔🥺

بیشتر وقتا صدای جیغ میشنومو  بیدارمیشم🥺

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜