2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست
نه ولی صداهای غیر عادی زیاد میشنوم💔🥺 بیشتر وقتا صدای جیغ میشنومو  بیدارمیشم🥺

به دعا نویسان اعتماد نکن... اونا اگر چشم سومم دارن از طریق شیطانی... از اول اینطوری بودی یا از وقتی پیش دعانویس رفتی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لطفاً به من یکیتون بگید اون چیزی که چند روزه فکرمو درگیر کرده درسته یا نه؟؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
هرچی خواب ببینم درست از آب درمیاد حدس هام و... و اینکه از همه بدتر روح از بدن درمیاد و حالت پرواز در ...

چقد خوب مدیوم هستید😍

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

خواهش میکنم ازتون..حستونو بگید بهم...برام مهمه

جدا میشم از,شوهرم؟

حسش به اون زنه چیه؟

الان اونا تو خونه ی منن میدونم..

عاقبتشون چی میشه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
هرچی خواب ببینم درست از آب درمیاد حدس هام و... و اینکه از همه بدتر روح از بدن درمیاد و حالت پرواز در ...

خیلی هیجان انگیزه که 

می ترسی نتونی برگردی؟؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
به دعا نویسان اعتماد نکن... اونا اگر چشم سومم دارن از طریق شیطانی... از اول اینطوری بودی یا از وقتی ...

نه حدود یه سالی هست اینطور شدم

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
اگه باز بشه چی میشه ؟

خیلی از رخداد هایی که با چشم دیده نمیشه رو میبینی اجنه و ارواح و اینا 

البته این قسمتش خوب نیس 

بعد حوادث رو از قبل میفهمی مثلا من یکی رو میشناسم چشم سومش باز بود قشنگ میگف دارم می بینمشون تو اتاق دارن راه میرم😐😐😐😐باهاش کات کردم اما نمی دونستم ی روز به ذهن خودم میزنم همچین چیزی🤣🤦😐

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌