چطوری مدیتیشن کنیم؟ فردی ک هیچی از این موضوع نمیدونه
باید طوری بشینین که کمر صاف باشه حس کنین استخون دنبالچه رو...یعنی ۹۰ درجه... اصلا قوز نکنین پاها باید راحت باشن ... شل جمعشون کنین پاهاتون.... دستها به سمت بالا باشه انگشت شصت و اشاره رو به هم بچسبونین بقیه باز باشه .... چشماتون بسته.... حین مدیتیشن گرسنه تشنه یا نیاز به توالت نداشته باشید
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم مدیومی که براش خبر بیارن چه اتفاقی قراره بیفته تو آینده نه چنین چیزی فکر نکنم باشه
ن ن خبر نه مدیومتوی پرواز روحش میتونه ارواح رو ببینه و ی بخش کوچیکی ازون عالمرو
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چقد حس خوب گرفتم از حرفات..برام دعاکن مادربشم بزودی میرم برای انتقال جنین دومم دعاکن بگیره برام
عزیزِ مهربونم🤗💚💛
باهمه قلبم برات دعامیکنم بزودی مادر بشی... مادر ی بچه تپلی و سالم😍 و دلم روشنه که این اتفاق میفته شکنکن
همین الان برات ایت الکرسی خوندم ارام جان❤
توهم برای من و حاجت قلبی م دعاکن
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزِ مهربونم🤗💚💛 باهمه قلبم برات دعامیکنم بزودی مادر بشی... مادر ی بچه تپلی و سالم😍 و دلم روشنه ...
درخواستمو قبول کن اسمم توخاص بهت بگم..انرژیخوبی میدی بخدا..الهی که بحق این روز عزیزمبحق امام رضا بحق امامجواد به حاجا قلبت برسی الهی غمنبینی بحق فاطمه زهرا
درخواستمو قبول کن اسمم توخاص بهت بگم..انرژیخوبی میدی بخدا..الهی که بحق این روز عزیزمبحق امام رضا ...
فدات شممن عزیزم بابت همه ی دعاهای خوبت ممنونم🤗😍
عزیزدلم درخواستتو قبول کردم🌸🌸