2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست

همه انسان‌ها از چاکرای چشم سوم بهره‌مند هستند. اما تنها برخی از آن‌ها می‌توانند به خوبی از آن استفاده کنند. به عبارتی سومین چشم همه افراد باز نیست. این چشم می‌تواند هدایت‌کننده‌ای قدرتمند در مسیر زندگی ما باشد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره راس میگی پس باید بیخیال شم فعلا نمی خوام اطرافیانم اذیت شن بگن دیوونه تحویل جامعه دادیم😑 بیشتر ...

دنیای موازی منم خیلی شنیدم و ازش خیلی فیلم ساختن چون چیز جالبیه مثه کشتی که گم شد مثه هواپیماهایی که ناگهانی غیب شدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آیا چشم سوم شما باز است؟

چشم سوم چاکرایی در پیشانی است.

اگر در شما پنج نشانه زیر وجود داشته باشد، یعنی چشم سوم شما باز است.

بین ابروهای خود احساس خستگی می‌کنید.

دور اندیش هستید و نسبت به آینده حساس‌ترید.

به نور حساس هستید.

علاقمند به ایجاد تغییر در زندگی هستید و مدام تغییراتی ایجاد می‌کنید.

تا حدی می‌توانید ذهن مردم را بخوانید و نظرات آن‌ها را از نگاهشان بفهمید.

البته این نشانه‌ها می‌توانند دلایل دیگری داشته باشند. همانطور که می‌دانید روح انسان جزو بلندمرتبه‌ترین موجودات در جهان هستی است. روح ما به منبع عظیم خلقت دسترسی دارد. اما این جسممان است که باعث محدودیت روح شده است. باز شدن چشم سوم، ندای درونی و معنویت از جمله راه‌هایی هستند که به ما کمک می‌کنند با روحمان ارتباط برقرار کنیم. ارتباطی که قدرت بی‌اندازه‌ای به ما می‌بخشد.

همانطور که گفته شد، باز شدن سومین چشم یک راه ارتباطی با روح ماست. این ارتباط مزایای بسیاری برای ما به دنبال خواهد داشت.

به مرحله‌ای عالی از تمرکز و فکر کردن می‌رسید.

راحت‌تر می‌توانید از حافظه بلند مدت و ضمیر ناخودآگاه خود استفاده کنید.

کنترل ذهنتان را در دست می‌گیرید.

می‌توانید با جهان هستی ارتباط برقرار کنید.

تصمیم‌های درستی برای آینده خود می‌گیرید.

البته این بدین معنا نیست که افرادی که چشم سوم بسته دارند، توانایی انجام این کارها را ندارند. به یاد داشته باشید که انسان قدرت جذب همه چیز را دارد

دنیای موازی منم خیلی شنیدم و ازش خیلی فیلم ساختن چون چیز جالبیه مثه کشتی که گم شد مثه هواپیماهایی که ...

وای آره انیشتین هم اثبات کرده وجودشو تو فیزیک پس از لحاظ علمی هم هست

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من پنج ماه پیش داییم رفت خارج با زنش بعد دوماه داییم تنها برگشت گفت میخوام زمین بفروشم پول ببرم  من به مامانم گفتم دعوا کردن زنش بیرونش کرده خندید گفت این حرفها چیه از کجا دراوردی اینو درکمال ناباوری و حیرت بعد دوماه دیدیم که درسته و زنش بیرونش کرده اینجور هست که به زبونم میاد ولی کسی برام خبر نمیاره 

معایب چشم سوم

باز شدن چشم سوم معایبی نیز به همراه دارد. جالب است بدانید که برخی از افراد به اجبار و با استفاده از انرژی‌های منفی و ارتعاشات نادرست برای باز کردن سومین چشم خود اقدام می‌کنند. این موضوع مشکلاتی را برای آن‌ها به وجود می‌آورد.

سردرگمی، سردرد و خستگی بیش از اندازه

عدم درک، توانایی و آگاهی استفاده از چشم بصیرت.

احساسات نادرست و ارتباط نادرست با روح و جهان هستی.

وای آره انیشتین هم اثبات کرده وجودشو تو فیزیک پس از لحاظ علمی هم هست

نه تنها انیشتین بلکه خود  تسلا هم یه کشتی رو با کل خدمه فرستاد دنیای موازی ولی نمیدونست کجا فرستاده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حقیقتشو بخواین هرشب شمع روشن میکنم و قران فارسی میخونم با۲۰۰۰بار ذکر الله غفور برای قطع شدن تمام انر ...

چطورمیتونیم وضعیت خودمون درمورد  چشم سوم رو بدونیم؟

اگ بخواییم یکم قویترش کنیم باید چیکار کنیم؟

جدی اینو نمی دونستم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

راجب تسلا هم حتما بخون چون خیلی به دنیای موازی علاقه داشت یه فیلمم ساختن ازش بزن نت برات میاره

پرواز روح دارین؟؟؟؟ چیزی هم درک‌میکنید؟؟؟؟

نگا گلم من اخرین باری ک پرواز روح داشتم فک کنم یکسال پیش بود ما اجاره نشینیم تو خونه قبلیمون ظاهرا جن بوده (من بابام قبلا مدیوم بوده با تمام اجنه ارتباط داشته اون بعد دوم دنیارو میدیدع ولی حالا بخاطر ی سری چیزا دیگ اینجوری نیست) من خواب بودم روحم از بدنم خارج شد همه جااا تاریک بود ینی میدونی انگار ی بعد دیگ از دنیا رو میبینی جز نور ماه هیچ نور دیگ ای نبود من از بیرون حیاط پرواز میکردم اومدم داخل یهو خواهرمو دیدم با لباس سفید انگار ک خواب نما شده بود راه رفت همینجوری چسبید به دیوار من ترسیده بودم خواستم فرار کنم یهو ک برگشتم دیدم خواهرم پشت سرم وایساده بعد منو خفه کرد یهویی از خواب پریدم راستش خیلییی وحشتناک بود

بعد ترسناکترش اینجاست ک روز بعدش خواهرم بهم گفت خواب دیده ک من با لباس سفید تو حیاط ایستاده بودم و به ی گربه ی سیاه زل زده بودم