2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست
دقیقه؟؟ منظورم اینه که ساعت کاملا درسته

اره عزیزم دقیقه دقیقه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اره ولی تو خیلی جا ها ازشون ضعیفیم موندم چرا میگن انسان اشرف مخلوقاته اما اینطوری خیلی از موجودات بی ...

ببخشید نظرم نصفه شد تا وقتی  دعوت نکنید و تا وقتی بهشون توجه نکنید کاریتون ندارن .ولی وای به حالتون که متوجه شدن بشن میترسین دیگه کارتون تمومه .جنا هم مثه ما مسلمون وغیر مسلمون دارن .بداشوننو باید با بی توجهی رد کنید .اگر اونا بیان سراغتون نه اینکه شما برید دنبالشون

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس حواستون باید باشه تو دنیاشون فضولی نکنیم😐😕😑

خب همین که شما مبخوایید که چشم سومتون باز بشه. اونا میان به سمتتون‌خواه یا ناخواه میان .چون اونا همیشه دنبال راهی هستن که بیان به دنیای ما مثه ما بشن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از من ۴۰ روز کوچیک تری 😃

😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اینی که میگی من نمیشناسم... درضمن خودت یه پا حس ششمی😂

😂😂 ارررره 

من میخام ب اونطرف وصل شم فقط میخام فرکانسم بالاتر بره 

میخام بتونم باهاشون کتابت کنم😶

من هم روحم از بدنم خارج میشه 

پرواز روح دارین؟؟؟؟ چیزی هم درک‌میکنید؟؟؟؟

خب همین که شما مبخوایید که چشم سومتون باز بشه. اونا میان به سمتتون‌خواه یا ناخواه میان .چون اونا همی ...

اره راس میگی پس باید بیخیال شم فعلا نمی خوام اطرافیانم اذیت شن بگن دیوونه تحویل جامعه دادیم😑

بیشتر راجع به همزاد و دنیای موازی کنجکاو بودم نه اجنه

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بچه ها اینجا هیچکس مدیوم‌نیست؟؟؟؟

چشم سوم از زمان‌های خیلی گذشته برای بسیاری از فرهنگ‌ها و قوم‌ها قابل احترام بوده است. برخی از بزرگان بر این باورند که چاکرایی با این نام در پیشانی انسان قرار دارد. این چاکرا باعث می‌شود انسان قدرت‌های خارق‌العاده‌ای چون تله ‌پاتی، پیشبینی آینده و… را پیدا کند. اما برخی دیگر از صاحب‌نظران بیان می‌کنند که سومین چشم تنها یک تشبیه از توانایی‌های ذهن و تربیت ضمیر ناخودآگاه انسان است. در هر صورت نکته مشترک بین همه تعریف‌های چشم سوم این است که این چشم راه ارتباطی میان جسم و روح و به عبارتی ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه انسان است.

همه انسان‌ها از چاکرای چشم سوم بهره‌مند هستند. اما تنها برخی از آن‌ها می‌توانند به خوبی از آن استفاده کنند. به عبارتی سومین چشم همه افراد باز نیست. این چشم می‌تواند هدایت‌کننده‌ای قدرتمند در مسیر زندگی ما باشد