2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست

بچه ها حالا ک بحث ایناست ی چیزی بگم؟

تمام این بچه هایی ک حس ششم دارن و توی تاپیکا میگن دقیقا الهامیِ ک‌جن بهشون میگه 

نترسید فقط خاستم بدونید

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها حالا ک بحث ایناست ی چیزی بگم؟ تمام این بچه هایی ک حس ششم دارن و توی تاپیکا میگن دقیقا الهامی ...

من جدا میشم از شوهرم؟😥😥

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
خیلی طولانی میشه... روز و ساعت تولد در رابطه با سیارات تااااا کارما و هدف تولد

راستش همشو نمیدونم اما من روز پنجشنبه ساعت ۵ صبح بدنیااومدم روز ۱۰مِ اردیبهشت ۷۱ که یک روزه بارونی بوده🙂

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
واییی خدای من😑

جدیم . ولی به چیزای ترسناکش نه چون غیرقابل کنترلن چون این ماییم که پابه دنیای اونا میزاریم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خوشم نمیاد نظر بدم یا حس ششمی راه بندازم اما به دلم افتاد نه

اخه اون چهارسالع با یه خانمیه...

کی ازش جدا میشه ؟حسش به خانمه چیه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
جدیم . ولی به چیزای ترسناکش نه چون غیرقابل کنترلن چون این ماییم که پابه دنیای اونا میزاریم

اره ولی تو خیلی جا ها ازشون ضعیفیم موندم چرا میگن انسان اشرف مخلوقاته اما اینطوری خیلی از موجودات بیگناه رو اذیت میکنن اینا

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
اره ولی تو خیلی جا ها ازشون ضعیفیم موندم چرا میگن انسان اشرف مخلوقاته اما اینطوری خیلی از موجودات بی ...

ببینید من یکیو‌میشناسم قببا جن گیری کرده بود .من خودمم شاهد .میدونید میگف اونا تا وقتی شما دعوتشون نکنید و تا وقتی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی طولانی میشه... روز و ساعت تولد در رابطه با سیارات تااااا کارما و هدف تولد

تنها جان من میخام کلاسهای استادطهرانی رو شرکت کنم کلیات امور روحی 

خوبه؟؟ راستش دروغ چرا خعلی علاقه دارم و ساعتها در روز به دنیای بعدی و زندگی بعدیم فکر میکنم و باورتون‌نمیشه دوسش دارم!!!!!!! 

من بارها در طول روز میشنوم ک انگار صدام میزنن میگن فاطمه!!!

من اصلا این‌نبودم اصلا... من بعد از نامه دوستم نرجس این شدم😢💚 کلا زندگیم زیر و رو شد 

حتی باورتون نمیشه روز تولدم قران فارسی برنده شدم از پیج لیلی بین ۳۰۰۰تا کامنت الله غفور 

وقتی داشتم مینوشتم واقعا یِ چیزی توی دلم‌اومد ک من برنده میشم و شدم!!! چ جوری بگم‌میدونستم برنده میشم 

ببینید من یکیو‌میشناسم قببا جن گیری کرده بود .من خودمم شاهد .میدونید میگف اونا تا وقتی شما دعوتشون ن ...

پس حواستون باید باشه تو دنیاشون فضولی نکنیم😐😕😑

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌