2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست
روح نگهبانت رو میتونی ببینی ؟ از کی ؟ خودت کردی یا ارثی بود؟

ن ن اصلا من هیچ‌چیزی نمیبینم 

حتی صداهم‌نمیشنوم با گوش سر 

اما از درون میشنوم راستش بطنیِ 

واینکه گاها درطول روز حس میکنم صدام میکنن فاطمه؟

باصدای بلند میگم‌ کسی صدام زد؟ مامانم میگه نههههه😮😮

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز راجب امتحاناتم یچی افتاد تو دلم همونم شد همیشه میشه 😑خسته شدم اههههههه  تازه هرچی ...

راجب بقیه هم میبینید؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
تنها جان یکم بیشتر کمکم میکنی؟ من عاشق این حالاتم🤗 مثلا من همیشه ساعتها اسمونو نگاه میکنم همش حس م ...

میخوام اول خودتون تجربه کنین.... اگر من بگم همش منتظر میشین تایم طلایی میره.... در ضمن چارت تولدتون رو دارید

با یه صلوات ختم جلسرو اعلام کنید وگرنه امشب خابتون نمیبره از ترسم دستشویی نمیتونید برین  پوشید ...

من خوابم میبره هیچ‌دسشویی هم میرم .😂😂

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره دقیقا اونم از راه شیطانی

میشه بگی من جدا میشم از شوهرم یا نه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اره 🙁بیشتر خاب میبینم راجب بقیه 

میتونی سوال منو ج بدی؟؟ فکری چند روزه داره اذیتم می‌کنه راسته یا نه؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
میخوام اول خودتون تجربه کنین.... اگر من بگم همش منتظر میشین تایم طلایی میره.... در ضمن چارت تولدتون ...

چشم... من جز ب جز مو ب مو میام همینجا براتون میگم 

بهتونم درخواست دوستی میدم که گمتون نکنم🤗🌸

چارت تولد ینی چیادقیقا؟؟؟ بهم میگید؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
تو از ما نیستی 😐😅😅😅

هستم ولی عادت کردم .من خودم قبلا جن داشتم نمیدونم شایدم بختک باشه هروقت میخوابیدم شبو تا صب روحم توی‌خونه درحال فرار بودم میدیم اطرافیان بیدارن ولی هیچ غلطی نمیتونستم بکنم همیشه میومد پهلوی راستمو توی دنده هامو محکم فشار میادا تا جایی که میخواست بکشه منو .منم به بابابزرگم گفتم روم دعا خوند خوب شدم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اونجوری نمیتونم که بیشتر واسه کسایی که میشناسم میتونم  غریبه هارو نمیتونم

آها مرسی عزیزم