2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 178 پست
درمورد دیگران هم؟

بله همین چند وقت پیش خواب دیدم شوهرم می میره میگن از کرونا مرده دوروز بعد فوت شد سرطان داشت بعدشم همه اقوام کرونا گرفتیم 

با خودم گفتم ببینم نفر بعدی کیه واقعا درسته خواب هام یانه همون شبش خواب دیدم از خانواده ما قراره یکی بمیره که دوهفته بعدش مادر بزرگم فوت کرد 

به همزاد هم خیلی علاقه دارم و دوست دارم بفهممشون اما نه تو دنیای اجنه بلکه همزاد انسانیم تو دنیای مو ...

متاسفانه میگن همزاداز جن شیطان بیشتر میتونیم حس کنیم تا همزاد دنیای موازی مگه این ک ۷ تاچاکرا هات باز باشن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آب به شدت فرکانس بالایی داره.... شما که پتانسیل دارید مدیتیشن میکنید؟

حقیقتشو بخواین هرشب شمع روشن میکنم و قران فارسی میخونم با۲۰۰۰بار ذکر الله غفور برای قطع شدن تمام انرژی های منفی و هاله منفی اطرافم... برای وصل شدن ب نور 

طبیعت قبلا خعلی میرفتم تنها کنار رودخونه باصدای اب مدیتیشن میکردم اما الان فقط شمع و قران فارسی 

واینکه راستش من باروح نگهبانم صحبت میکنم 

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
🤣😂🤣😂✌️نفهمیدم چجوری از اون اتاق زدم بیرون

من میترسم میشه ادامه ندیم ۱۸ سالمه تازه 

واییییی پشماممم  یچی رو گردنم راه میرفت گرفتم انداختمش انور نمدونم چی بود برقا خاموشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببینید دوستان کسی که چشم سومش واقعا فعال باشه باید یچیزی ازگذشته یا حداکثر از حالتون بگه که بفهمید و ...

بیشتر دعا نویسا و موکل هاشون یا اجنه هستن یا ام انسانی ک چشم سومش بازه و رویداد هایی که واسه طرف گذشته رو میبینن واسه همین نباید رف پیش این جور آدما

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
اره حدسام درست میشه   واقعن بده فک کن میدونی تو دلت میفهمی یچیز هست یچیزی قرارا اتفاق بیفته نت ...

اره واقعا 

بنظرت از ارتباط با جن هاس؟از چیه این حس ها

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
ببینید دوستان کسی که چشم سومش واقعا فعال باشه باید یچیزی ازگذشته یا حداکثر از حالتون بگه که بفهمید و ...

من راجب خودم میدونستم ازدواج می‌کنم بچم پسر میشه ماشین محل زندگی و ... نمیدونم قانون جذبه یا چشم سوم ...

بله همین چند وقت پیش خواب دیدم شوهرم می میره میگن از کرونا مرده دوروز بعد فوت شد سرطان داشت بعدشم هم ...

چقدر بد

خدابیامرزتشون

ذکرو دعا زیاد بخونین قبل خواب

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
عزیزم من تاحالا تو تایپک های حس ششمی شرکت نکردم... گفتم که اطرافیانم... باید بشناسمتون

میگن حس ششمم ربطی به این چشم سوم داره درسته؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
من میترسم میشه ادامه ندیم ۱۸ سالمه تازه  واییییی پشماممم  یچی رو گردنم راه میرفت گر ...

👍👍آدم که به این چیزا فک می‌کنه ی چیزی هم میوفته وسط 

فک کنم مگس بود🧐🤨

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
همزاد اذیتت میکنه  هرشب چهار قل بخون و بخواب

وای نه توروخدا از اینا نگو میترسم💔🥺

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
حقیقتشو بخواین هرشب شمع روشن میکنم و قران فارسی میخونم با۲۰۰۰بار ذکر الله غفور برای قطع شدن تمام انر ...

راس ساعت ۱۲ شب مدیتیشن کنید ... جریان الهی وقتی قطع بشه خودتون متوجه میشید... یه حس خیلی عالیه... تایم ش رو نمیگم بعد بیاید بهم بگید کی این حالات تموم میشه.... 

اره واقعا  بنظرت از ارتباط با جن هاس؟از چیه این حس ها

عزیزم من خانواده پدریم کلا این مدلی هستن ولی چیز خوبی نیست واقعا .. نه فکر میکنم یه حسی هست تو وجودم که اگه تقویتش کنم و خیلی فراتر هم میره ولی واقعا نمیخوام خیلی بده