2777
2789
عزیزم چه ربطی داره این چیزا ژنتیکه اینکه هلو بخوری سیب بخوری بچت خوشکل میشه و... اصن ربطی نداره همش ...

ولی من تحقیق کردم که ‌‌‌‌ واقعاً ارتعاش فرستادن تاثیر داره حتی تو روایات دینی هم ازش گفته بودن چنتا از اطرافیان هم امتحان کردن 

دعام کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دارم ولی یکی یا ۳تا فرقی نداره همشون باعث میشن وقتتو صرفشون کنی کلا برگردم عقب بچه دارنمیشم

منم یکی دارم ولی بیشتر دوست ندارم، یه تایمی اینجوره بعدش راحت میشیم ، مهد و کلاس جور واجور بذارش به خودت برس بچه هم خوشحاله ، منم خیلی درگیر شدم با بچه ولی خب چون عشقه برگردم عقب بازم میارم اما همین یکی 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
خانمم بی تاثیر نیس

اونطور که‌من شنیدم عمده اثرگذاری جنسیت از طرف آقاست که اسپرم xبه تخمک برسه یا اسپرم y.اما محیط واژن و قلیایی یا خشک بودنش توی حرکت xو y یه تاثیر کمی داره.ولی خب من چون دغدغه جنسیت رو نداشتم حقیقتا تحقیقی نکردم

اولین و مهم ترین مورد  در پسر زایی عزیزم  تعیین زمان تخمک گذاریه  برا پسر زایی تایم نزدیکیتون باید دقیقا زمان تخمک گذاری باشه ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعداز  مثبت شدن کیت تخمک گذاری  نزدیکی انجام شه اگ زمان تخمک گذاریتو نمیدونی تا کمکت کنم 

قبلش حتما پیاده روی کن و تحرک داشته باش تخمکو خیلی فعال میکنه تا موقع تخمک گزاری عسل و سیاه دونه بخور زعفرون دارچین خرما بخور

من اینارو ب خاطر جتسیت پسر نخوردم ب خاطر تیروییدم خوردم تا رحمم گرم بشه ولی هیجی مثل تحرک خوب نیست ب شوهرمم گهگداری زینک و ویتامین ای میدادم خودمم فولیک اسید میخوردم

خیلی دوست دارم منم پسر داشته باشم اما آرزوی بچه دوم رو ب گور میبرم😔

اع چرا این چه حرفیه عزیز

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...